Як оформити онлайн кредит цілодобово й без відмов?

Як оформити онлайн кредит цілодобово й без відмов?

 

Онлайн кредитування є гарною альтернативою банківським кредитам. Вони приваблюють тим, що оформлюються через Інтернет, тому позичальник може це зробити звідки завгодно: з дому, з роботи, находячись в дорозі чи навіть в інший країні. Головне, щоб під рукою був мобільний телефон та пристрій, з якого буде подаватися заявка на кредит. Кредити без відмов від МФО видаються майже всім громадянам України.

Як отримати онлайн кредит?

В отриманні онлайн кредит немає нічого складного. Достатньо мати при собі український паспорт, банківську картку, Індивідуальний податковий номер та мобільний телефон. Усю процедуру оформлення мікропозики можна розділити на такі етапи:

  1. Вибір мікрофінансової організації. При виборі слід звертати увагу на умови кредитування (відсоткова ставка, розмір позики), вимоги до позичальника, відгуки клієнтів. Обрати кредитну компанію можна за допомогою сервісу Fibi.

  2. Після вибору компанії слід перейти на її офіційний сайт, натиснувши кнопку «оформити».

  3. На офіційному сайті необхідно зареєструвати особистий кабінет. Як правило, для цього достатньо ввести свій мобільний телефон та придумати пароль.

  4. Заповнити анкету, вказавши свої особисті дані (місце роботи, місце проживання, розмір щомісячного доходу, сімейний стан тощо).

  5. Підтвердити свою особистість. Зазвичай це можна зробити, відправивши фото з паспортом у руках у відкритому вигляді. Також пройти ідентифікацію у багатьох МФО можна за допомогою системи Bank ID.

  6. Прив’язати банківську картку до свого облікового запису. Для цього підійде будь-яка картка: кредитна, дебетова, для соціальних виплат та інші. Головне, щоб картка належала позичальнику, і на ній був мінімальний баланс (1 грн та більше).

  7. Відправити заявку на кредит та дочекатися рішення.

  8. У разі затвердження кредиту залишається тільки підписати електронний договір та отримати гроші на картку.

Переваги онлайн кредитування

Онлайн позики мають багато переваг перед звичайними банківськими кредитами:

  • Можливість отримати кредит під 0 відсотків;

  • Цілодобова робота кредитних сервісів, без вихідних та перерв;

  • Висока швидкість оформлення мікропозики;

  • Гроші у середньому отримують 9 з 10 людей, що звернулися за позикою;

  • Гарна кредитна історія та офіційне працевлаштування не є обов’язковими вимогами;

  • Зручні способи повернення грошей;

  • МФО часто проводять акції та розіграші призів;

  • Можливість безкоштовно продовжити термін дії кредиту.

Ці всі переваги вплинули на популярність онлайн кредитування. І з кожним роком все більше людей звертаються за грошима саме у мікрофінансові установи, що працюють через Інтернет.

 

15 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів