Для дітей переселенців, що проживають у гуртожитку УжНУ, влаштували майстер клас з малювання (ВІДЕО)

Для дітей переселенців, що проживають у гуртожитку УжНУ, влаштували майстер клас з малювання (ВІДЕО)
У рамках серії заходів до Дня вишиванки для діток, що проживають у гуртожитку УЖНУ влаштували майстер клас з малювання. На папері та асфальті дітвора створювала патріотичні малюнки.

 

Близько 20 сімей із числа переселенців нині проживає у гуртожитку в Ужгороді. Маріуполь, Дніпро, Київ, звідки тільки не приїхали жителі тікаючи від ракетних обстрілів рашистів.

Вікторія з Харкова, у руках тримає пензлик. Цей синьо-жовтий герб України дівчинка малює прямо на пандусах поряд із тимчасовим домом. Акцію організували волонтери, аби бодай якось підбадьорити малечу.

Для дітей підготували тло. Роздали фарби. Наймолодші учасники акції вхопили крейду і почали розмальовувати сходи.

Пан Володимир теж не втримався і теж взявся до творчого завдання. Разом з дітьми малює і міс Елін. Жінка в Ужгород приїхала із Корвалліса, що в Америці. Це - місто побратим Ужгорода. З часу війни громада Корвалліса допомогла облаштувати житло для переселенців.

Творчу акцію теж організували у рамках співпраці. Діти активно долучалися до колективного малювання. Буквально за кілька годин розписали і сходи і пандуси, зробити веселішим вхід до свого тимчасового дому. Сподіваються, що ближчим часом зможуть повернутися додому, і теж прикрасити свої оселі.

М-Студіо

 

21 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів