«Тиждень безпеки дорожнього руху» на Закарпатті діти проводять з поліцією та представниками сервісних центрів МВС

«Тиждень безпеки дорожнього руху» на Закарпатті діти проводять з поліцією та представниками сервісних центрів МВС
Цього тижня в Україні проходить «Тиждень безпеки дорожнього руху», його головним завданням є безпека дітей на вулицях наших міст та сіл.

 

Ювенальна поліція Закарпаття чудово розуміє, що саме знання правил дорожнього руху є однією із надважливих складових безпеки дітей на дорозі. Саме тому поліцейські перетворюють уроки з вивчення правил дорожнього руху на цікаву гру, щоб всі отримані навички справді запам’яталися і допомагали діткам.

Саме з таким заходом сьогодні, 26 травня, співробітники поліції Закарпаття завітали до вихованців дитячого садочку в Ужгороді. Захід був організований у співпраці з сервісним центром МВС у Закарпатській області.

«Подібні навчання поліцейські проводять в декораціях іграшкових дорожніх знаків, зебр та з гарним настроєм. Саме під час інтерактивних ігор інформація запам’ятовується найкраще. Це робиться, щоб кожен міг одразу правильно застосувати щойно отриману інформацію. Всі дітки мають нагоду також посидіти в службовому авто, приміряти формений кашкет. Я впевнений, що така взаємодія з поліцією, дозволить їм завжди бути у безпеці», – розповів начальник сектору ювенальної превенції Андрій Курта.

Поліція Закарпатської області

 

26 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів