В Ужгороді попрощались із загиблим захисником, сержантом Русланом Ференці

В Ужгороді попрощались із загиблим захисником, сержантом Русланом Ференці
Руслан Іванович Ференці народився 22 листопада 1981 року в Ужгороді, закінчив міську школу №7, історичний та юридичний факультети Ужгородського національного університету. Учасник Революції Гідності, потім захищав Україну на сході і за відвагу в боях у 2014-2017 роках нагороджений орденом «За мужність». Активний громадський діяч.

 

Незважаючи на інвалідність, яку отримав у зоні проведення АТО, із перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну у лютому 2022 року пішов до лав Збройних Сил України, був старшим стрільцем 4-го десантно-штурмового відділення 2-го десантно-штурмового батальйону військової частини А0284.

Після отриманого нещодавно поранення із госпіталя знову повернувся на передову. Загинув 10 червня у бою біля населеного пункту Богородичне Краматорського району Донецької області. У Руслана Ференці залишилися батьки, брат, бабуся. Віддати шану загиблому воїну прийшли сьогодні багато ужгородців, рідні, знайомі, друзі та однокласники Руслана Ференці, керівники Ужгорода та області, військові.

Поховали захисника на Пагорбі Слави.

Ужгородська міська рада

 

15 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів