Міському голові Ужгорода Богдану Андріїву вручили дві подяки за гуманітарну допомогу

Міському голові Ужгорода Богдану Андріїву вручили дві подяки за гуманітарну допомогу
Дві подяки сьогодні вручив міському голові Ужгорода Богдану Андріїву представник Національного університету оборони України імені Івана Черняховського полковник Микола Журавльов: від Національного університету та командування однієї з військових частин Києва.

 

Так відзначили значну допомогу, зокрема гуманітарну, Київщині, Чернігівщині, Житомирщині, яку організовувала та передавала міськрада Ужгорода під час військової агресії росії на цих територіях.  

Полковник Журавльов також показав невелике відео, змонтоване у Нацуніверситеті оборони з кадрів, як роздавали допомогу в понівечених містах довкола столиці України, яку трагедію принесли туди загарбники. Військовий відзначив, як оперативно Ужгородська міська рада та інші територіальні громади Закарпаття, громадські організації, підприємці відгукувалися на прохання про допомогу, розміщували евакуйованих дітей тощо.

На зустрічі з Миколою Журавльовим також були заступники міського голови Василь Гомонай, Вадим Борець, Юрій Рахівський, Василь Пинзеник, Артем Погорєлов, секретар міської ради Арсен Мелкумян, керуючий справами виконкому Ігор Фартушок, керівники міських департаментів, управлінь та відділів.

Богдан Євстафійович подякував за таку оцінку роботи в Ужгороді, наголосив, що це – відзнака всім: і працівникам міської ради, і волонтерам, і підприємцям, і закордонним партнерам, ужгородцям – усім, хто в нашому місті згуртувався для підтримки постраждалих.

«Ми робимо все можливе, щоб підтримувати переселенців, а також тих, хто на територіях, куди прийшли окупанти. Щоб допомогти захисникам, військовим, наблизити перемогу України. І на найближчі сесії міськради вже готові проєкти рішень про чергову допомогу Збройним Силам України», – відзначив міський  голова Ужгорода.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

04 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів