Британці передали гуманітарну допомогу міській дитячій лікарні Ужгорода

Британці передали гуманітарну допомогу міській дитячій лікарні Ужгорода
Трейсі і Ден Халтони, які приїхали з міста Плімут, представляють громадську організацію Plymouth Ukraine Medical Aid. Подружжя волонтерів розповіло, що не могло залишатись осторонь біди українців, зокрема дітей, які постраждали від жорстокого російського вторгнення, тому поміж знайомих і друзів зібрали чимало медичної гуманітарної допомоги для переселенців.

 

Зустрілися з британцями заступниця директора Ужгородської міської дитячої лікарні з економічних питань Тетяна Матвеєва та завідувачка відділення захворювань органів дихання Магдалина Неймет. Разом оглянули медичний заклад, поспілкувалися з переселенками з Краматорська та Харкова, які тимчасово проживають в Ужгороді, – мами з дітками зараз тут на лікуванні. Поговорили і про стан здоров’я малечі, адже Трейсі Халтон також працює в медицині, і про особисті драми родин, спричинені війною.

Благодійники висловили співчуття всім постраждалим від війни, запевнили в підтримці як на рівні держав – Велика Британія є одним із найбільших партнерів України, що допомагають у цій боротьбі, так і на рівні невеличких об’єднань небайдужих британців, як і їхня організація.

Ужгородська міська рада

 

05 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів