Переселенці, які проживають в Ужгороді, поїхали в санаторій "Поляна" на оздоровлення

Переселенці, які проживають в Ужгороді, поїхали в санаторій "Поляна" на оздоровлення
Понад чотири десятки вимушених переселенців, які тимчасово проживають в Ужгороді, зокрема у школах №8, №2 та в Класичній гімназії, відправили сьогодні двома автобусами у санаторій «Поляна» на Свалявщині. Там вони зможуть оздоровитися, їх безкоштовно забезпечать комфортними умовами проживання та харчуванням, послугами, які надають у санаторію.

 

Це стало можливим завдяки ініціативі секретаря Ужгородської міської ради Арсена Мелкумяна та співпраці з керівництвом «Укрпрофоздоровниці», а також керівником санаторію «Поляна» Любов'ю Бурак. Арсен Мелкумян побажав людям хоч на трохи відволіктися від тривожних думок, відпочити та оздоровитись у мальовничому куточку Закарпаття, яке славиться цілющими властивостями мінеральної води, додав, що міська влада і надалі дбатиме про поліпшення умов для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають в Ужгороді.

За словами начальниці управління освіти Ужгородської міськради Наталії Баранюк, такий крок сприятиме і частковому розвантаженню навчальних закладів, в яких проживають ВПО, перед початком нового навчального року.

Нагадаємо, наприкінці травня понад 50 переселенців, які проживали в ужгородських школах №№2, 3, 8 та 19, а також НВК «Гармонія» вже поїхали у цей же санаторій на оздоровлення.

Ужгородська міська рада

 

15 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів