В Ужгородській міськраді визначили оператора оплати проїзду на міських автобусних маршрутах

В Ужгородській міськраді визначили оператора оплати проїзду на міських автобусних маршрутах
В Ужгородській міськраді визначили оператора автоматизованої оплати проїзду на міських автобусних маршрутах – відповідно до рішення конкурсного комітету ним стала компанія із Київської області – ТОВ «КМС», договір із ним укладуть на 10 років. Партнером компанії з реалізації проєкту в обласному центрі Закарпаття стала словацька компанія EMLINES s.r.o., яка має досвід виконання подібних рішень та постачання обладнання у Словаччині, Чехії, Польщі, Німеччині, Малайзії та Болгарії.

 

Засідання конкурсного комітету із визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги у місті,  відбулося сьогодні під головуванням заступника міського голови Василя Пинзеника. Участь у засіданні, крім членів комітету та представників учасника, взяли також секретар міської ради Арсен Мелкумян, депутати міськради Віталій Готра, Володимир Мильо.

Як повідомив Василь Пинзеник, конкурс було оголошено 13 липня 2022 року, інформація про це була оприлюднена на офіційному сайті Ужгородської міської ради та опублікована у газеті «Ужгород». ТОВ «КМС» було єдиним претендентом на участь у конкурсі.

Наразі готується відповідний проєкт рішення виконкому, після чого укладатимуться договори між виконкомом, оператором та перевізниками. Із моменту укладання договорів оператором заплановано замовлення та виготовлення необхідного обладнання: валідатори, бортові системи та комп’ютери, квиткомати, транспортні, пільгові та учнівські картки, які як і програмне забезпечення постачатиме словацький партнер.

Очікується, що автоматизована система обліку оплати проїзду в Ужгороді на усьому громадському транспорті запрацює у повному обсязі за 6 місяців.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

17 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів