У Закарпатському облавтодорі розпочали з погашення боргів і кадрових змін

У Закарпатському облавтодорі розпочали з погашення боргів і кадрових змін
Закарпатський облавтодор нещодавно очолив Ярослав Попдякуник. Керівник молодий, діловий. Але гальмують належну роботу цієї державної структури мільйонні борги.

 

«Це – спадок від попередників», - сумно усміхається директор. Саме багатомісячна заборгованість із зарплатні та сплати податків і стали напевне причиною того, що очільниця державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» Ольга Корх попрощалася з попередником на цій посаді. Тож, новому директору зараз головне – позбутися боргів. І дати імпульс розвитку підприємства. Водночас у столиці ухвалили рішення провести внутрішню перевірку цієї дочірньої організації. І вже виявили недоліки в роботі кількох підрозділів облавтодору.

Аби не лише зрушити справу з місця, але й бачити й відчувати перспективу всього виробничого процесу, потрібні фахові управлінці.

-       Змінено посадовців апарату та керівників усіх філій у районах, - констатує Ярослава Попдякуник. – Протягом останнього місяця погашено борги із заробітної плати у Кіровському і Королівському спецкар'єрах. На черзі – інші підрозділи. Винагорода людям за працю - це  найважливіше. Зараз усі сили спрямовано на відновлення старої і залучення нової техніки. Мета – ритмічна робота виробничих майданчиків. Бо ж щебенево-піщана суміш потрібна для забезпечення нормального проїзду транспорту в зимовий період.  

А за словами заступниці директора з комерційних питань Олени Стяжкіної, набирають новий персонал, оскільки «попереднє керівництво загнало підприємство у дуже великі борги».

Привести автошляхи до належного стану – таке завдання далі ставить перед колективом Я. Попдякуник, проінспектувавши попередньо найбільш проблемні дороги. Для цього потрібно налагодити виробництво на асфальтно-бетонних заводах і вузлах.

Словом, тут накреслюють об'єм робіт на експлуатаційне утримання автодоріг. Усі ініціативи облавтодору, за словами директора, підтримуються у столиці. Йому також приємно, що є домовленості про відновлення асфальтного покриття на ділянці траси Київ-Чоп у межах Закарпатської області.  

Василь НИТКА.

Фото автора. 

 

 

 

19 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів