В Ужгороді відбувся показ фільму «Фортеця Хаджибей»

В Ужгороді відбувся показ фільму «Фортеця Хаджибей»
У рамках національного туру «Кіно заради Перемоги!», який проводиться на підтримку захисників та вимушено переміщених осіб, у внутрішньому дворику Ужгородського інституту культури і мистецтв відбувся показ фільму “Фортеця Хаджибей” режисера Костянтина Коновалова.

 

Це повнометражний художній фільм українсько-грузинсько-турецького співробітництва знятий на Одеській кіностудії. За сюжетом козак Андрій має передати важливу інформацію у Стамбул. Для цього йому треба визволити з темниці батька своєї коханої – турецької красуні Фатіми. Молоді люди відважуються на ризиковану операцію.

Кінопокази в межах національного туру за сприяння Управління інформаційної діяльності Закарпатської ОДА та Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської ОДА продовжаться, аби в цей складний час підтримати якомога більше людей на шляху до нашої Перемоги.

Проєкт «Кіно заради перемоги!» реалізується за ініціативи Офіс Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське!» та за підтримки фонду «МХП-Громаді», Громадська організація “УкрКіноФест”, ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії», окремих підрозділів ЗСУ та Національної гвардії України у взаємодії з ОВА та Національною поліцією України. Окрема подяка компанії “Вавілон” за технічне забезпечення показу.

Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської ОДА

 

13 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів