Закарпатські криміналісти фіксують злочини російських військових

Закарпатські криміналісти фіксують злочини російських військових
Троє співробітників відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління поліції Закарпаття несуть службу на звільнених від ворога українських територіях. Зараз вони знаходяться на Донеччині і щоденно працюють для того, щоб не залишити поза увагою жодного злочину, вчиненого ворожими військовими.

 

Кожен ранок криміналістів починається з визначення точок дислокації, на яких вони працюють разом зі слідчим та колегами з інших областей. День за днем вони почергово обстежують деокуповані міста та села, оглядаючи будинки та подвір’я місцевих мешканців, насамперед ті, в яких мародерили, вбивали та катували місцевих жителів окупанти.

Криміналісти фіксують пошкодження будинків, досліджують місця обстрілів, знаходять та обстежують місця захоронення цивільних осіб та військових для подальшої ексгумації тіл. Уся ця ретельна робота є необхідною ланкою для повної документації злочинів російських військових.

«Документування злочинів – це лише початок справи, а результатом буде покарання кожного російського військового та оприлюднення для всього світу усіх звірств окупантів. Бо кожен злочинець повинен неминуче відповісти за скоєне: якщо не смертю на полі бою, то в судах – українських чи міжнародних. І ми з колегами зробимо для цього все можливе, працюючи в режимі 24/7, щоденно, до самої Перемоги та після неї», – зазначає підполковник поліції Станіслав Ярчак, начальник відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління поліції Закарпаття.

Поліція Закарпатської області

 

14 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів