"Для забезпечення безпеки та порядку на вулицях". Як відбувається нічне патрулювання нацгвардійців в Ужгороді

"Для забезпечення безпеки та порядку на вулицях". Як відбувається нічне патрулювання нацгвардійців в Ужгороді
Військовослужбовці Нацгвардії щовечора охороняють громадський порядок в обласному центрі Закарпаття. Про це Суспільному розповів речник Нацгвардії в Ужгороді Олексій Куделя. В одному з таких патрулювань побували і журналісти.

 

Військовослужбовиці 29 листопада о 20-ій годині патрулюють площу Петефі в Ужгороді. У людей перевіряють документи. Перехожий Микита Лищенко каже: "Під час війни це повинно бути, щоб уникнути терористичних загроз".

Військовослужбовці Нацгвардії щовечора охороняють громадський порядок та запобігають правопорушенням. Артем — військовослужбовець Нацгвардії розповів Суспільному: "Наша мета — це виявлення кримінальних та адміністративних правопорушень. Щоразу буває по-різному: буває холодна зброя, наркотики. Це дуже така болюча тема для нас: їх ховають, де тільки можна. Буває й звичайне куріння та розпивання напоїв у громадських місцях. Холодна зброя буває дуже рідко. Але також виявляємо, знаходимо, вилучаємо. При вилученні викликаємо поліцію, а також викликаємо слідчо-оперативну групу".

Суспільне Ужгород

 

 

30 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів