Вечірню прогулянку територією Ужгородського замку можна оплатити через термінал

Вечірню прогулянку територією Ужгородського замку можна оплатити через термінал
На подвір’я Ужгородського замку відтепер можна пройти і ввечері, в неробочий час, до 23.00. При вході до замку, навпроти каси днями встановили термінал, через який можна оплатити відвідування музею у вечірній час.

 

Для відвідувачів у неробочий час доступні території музеї, парк, бастіон, — сказала Varosh виконувачка обов’язків директора замку Ольга Шумовська.

— Територія замку доступна до 23-ї години у військовий час, звісно, якщо нам не введуть комендантську годину, — сказала вона. — Це більше розраховано на теплу пору року, але й тепер є люди, яким цікаво пройтися територією. Часто групи приїжджають після 18-ї, коли ми вже не працюємо, то для них це хороша можливість.

Зі слів Ольги Шумовської, в зали у вечірній час потрапити не можна, вони зачиняються о 18.00. Вартість відвідин території — 50 грн для дорослого та 30 — для дітей.

Туризмознавець, керівник “Турінформ Закарпаття” Олександр Коваль розповів Varosh, що це дуже добра ініціатива, тому що це збільшить можливості для реалізації програм дозвілля, різноманітності перебування гостей ужгородців, туристів в Ужгороді.

— Також це організація анімаційних програм, екскурсій по території замку. Крім того, це джерело наповнення бюджету, адже відвідувачі матимуть змогу купувати квитки тоді коли каса не працює, — пояснив він.

Varosh

Фото: Олександра Коваля

 

12 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів