Плюси та мінуси лінолеуму: екологічний варіант покриття для підлоги

Плюси та мінуси лінолеуму: екологічний варіант покриття для підлоги

 

Підлога - найбільша поверхня у вашому будинку. Вибір підходящого варіанту покриття залежить від декількох факторів, включаючи переважний стиль, загальну тему будинку або кімнати, дизайнерські уподобання і бюджет.

Чому лінолеум?

Лінолеум - це популярний варіант натурального покриття для підлоги, який є екологічно чистим, еластичним і довговічним, отриманим з природних джерел і вважається відновлюваним і біорозкладним варіантом. Він доступний у вигляді рулонів лінолеуму для покриття для підлоги, які можна розкладати у вигляді листів, модульних плиток і плиток, що з'єднуються разом.

 

До того ж лінолеум дуже доступний за ціною, що в наші дні так важливо. Якщо ви хочете купити лінолеум у Львові, рекомендуємо інтернет-магазин UAfloor: десятки варіантів продукції від топових брендів. Часто є акції та знижки.

Плюси та мінуси лінолеуму

Поки ви вибираєте, давайте познайомимо вас з різними плюсами та мінусами покриття для підлоги з лінолеуму!

Виняткова довговічність

При хорошому догляді за покриттям підлоги з лінолеуму він демонструє відмінну стійкість до зносу. При правильному догляді лінолеум може прослужити до 40 років.

 

Хоча більшість людей думають про лінолеум як про покриття підлоги минулих років, він завоював популярність завдяки своїй чудовій довговічності за доступною ціною. Довговічність є одним із найбільш обговорюваних плюсів і мінусів лінолеуму для підлоги.

Захист від води

Дізнатися більше про плюси і мінуси покриття з лінолеуму буде неповним без розуміння того, як лінолеум взаємодіє з водою. Підлогове покриття з лінолеуму водостійке, що робить його ідеальним для підлоги на кухні та у ванній кімнаті. Все, що вам потрібно зробити, це використовувати вологу тканину, щоб витерти його шваброю.

Доступний

Крім природного складу, покриття для підлоги з лінолеуму доступні і економічні в порівнянні з багатьма іншими популярними варіантами.

 

Оскільки покриття для підлоги з лінолеуму виготовляється з природних матеріалів, зібраних разом, воно набагато доступніше, ніж інші типи підлогових покриттів. Низька ціна також робить лінолеум популярним покриттям для підлоги.

Безпека

Серед плюсів і мінусів покриття для підлоги з лінолеуму полягає в тому, що лінолеум не виділяє летких органічних сполук (ЛОС), які можуть вплинути на здоров'я. Це робить його безпечним покриттям для підлоги для вашого будинку.

 

Лінолеум також є екологічно чистим покриттям для підлоги, виготовленим з відновлюваних натуральних матеріалів. Лінолеум також має протиковзкі властивості, що робить його безпечним.

Поліпшений комфорт

Лінолеум може бути жорстким та пружним, але забезпечує відчуття м'якості, тепла та пружності під ногами. Ця підлога також пропонує вам тепло та комфорт, еквівалентний килиму, тому люди воліють використовувати його у віталень, спальнях та поза кухнями або ванними кімнатами.

Мінуси використання лінолеуму

Важливо знати та розуміти плюси та мінуси лінолеуму, щоб визначити, чи підходить він вам! Ось деякі недоліки лінолеуму для підлоги:

Сприйнятливий до розривів та вм'ятин

Незважаючи на еластичність і довговічність, лінолеум все ж таки піддається розривам і вм'ятинам, особливо коли меблі тягають або ви ходите по ньому на підборах.

Несамостійна установка

Хоча укладання лінолеуму просте, це не для домашніх майстрів. Професійне укладання лінолеуму може коштувати дорого. Якщо ви хочете, щоб ваш лінолеум прослужив вам довге життя, рекомендується його укладати під наглядом спеціаліста.

 

30 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів