За вихідні на Закарпатті сталося 14 пожеж

За вихідні на Закарпатті сталося 14 пожеж
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 7-10 квітня станом на 7:00 10-го квітня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 39 виїздів, з яких 2 – хибні.

 

Щодо обстановки з пожежами:

7-го квітня о 12:31 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Боршоша-Кум’ятського. Вогнем знищено перекриття на площі 1 кв. м та пошкоджено на площі 4 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

7-го квітня о 13:52 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Свалявська тергромада, с. Стройне. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 6 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.

7-го квітня о 13:58 надійшла заява про пожежу в господарській споруді (оборіг з сіном), яка виникла 02.04.2023 орієнтовно о 14:20 за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. В. Водяне, ур. Арбидин. Вогнем знищено оборіг з сіном та поруч розташовану копицю сіна загальною масою близько 5 тонн. Підрозділи ДСНС не залучалися.

7-го квітня о 20:48 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Д. Галицького. Вогнем знищено сміття на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

8-го квітня о 16:00 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Пирогова. Вогнем знищено крівлю на площі 50 кв. м, речі домашнього вжитку, а також пошкоджено перекриття на площі 50 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

8-го квітня о 22:50 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Закарпатська. Вогнем знищено домашнє майно на площі 23 кв. м та закопчено стіни. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

8-го квітня о 01:51 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Mercedes-Benz V 250 за адресою: м. Ужгород, вул. В. Гуци. Пожежею знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

9-го квітня о 04:58 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, с. Н. Ворота, вул. А.Волошина. Вогнем знищено покрівлю на площі 24 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота.

9-го квітня о 11:01 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Білківська тергромада, с. Білки, вул. Учительська. Вогнем пошкоджено домашнє майно та житлову кімнату на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с.Довге.

Ще впродовж зазначеного періоду на території області зафіксовано п’ять випадків загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях. В основному горіло на Ужгородщині (4 пожежі). Також сталося одне загорання на Тячівщині. Усього пожежами знищено 0,98 га сухої трави й чагарників.

Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території

З початку 2023 року (станом на 23:00 9 квітня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 59 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 18,54 га.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

10 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів