В Ужгороді презентуватимуть онлайн збірку есе особистого про Закарпаття і війну

В Ужгороді презентуватимуть онлайн збірку есе особистого про Закарпаття і війну
У п’ятницю, 23 червня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться медіа-дискусія «Другий рік життя під час війни: надія, втрати, досвід і майбутнє». Під час заходу Ужгородський прес-клуб презентує онлайн збірку есе «Закарпаття і війна», авторами якої є відомі закарпатські журналісти, письменники, військові. Збірка – це особисті думки, переживання, спостереження авторів про життя Закарпаття під час війни.

 

У текстах автори (Тетяна Літераті, Банди Шолтес, Вікторія Жуйко-Сабо, Катерина Ірха, Ксенія Шокіна, Наталія Петерварі, Олександра Артюхіна, Тетяна Клим-Кашуба, Роман Сов'як, Тетяна Когутич та Федір Шандор) намагаються осмислити те, що з нами всіма відбулося і продовжує відбуватися. Говорять про особисті втрати, про наш досвід, неймовірні зустрічі, життя маленьких містечок у великій війні та про головну нашу цінність – Людей. Це щемливі тексти, історії з гумором, розповіді про болюче, важливе і наше ставлення до нього.

Ужгородський прес-клуб цим проєктом продовжує фіксувати життя тилового Закарпаття і залишає простір для висловлення важливого для всіх охочих.

Захід відбудеться за адресою: м.Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 15.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ

 

22 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів