“Сентравіс” нарощує об’єми виробництва в Ужгороді: випущено понад 900 тис метрів безшовних нержавіючих труб для автомобілів

“Сентравіс” нарощує об’єми виробництва в Ужгороді: 

випущено понад 900 тис метрів безшовних нержавіючих труб для автомобілів
За підсумками майже шести місяців роботи нового виробництва в Ужгороді, що спеціалізується на інструментальних трубах для автомобілів, було випущено близько 176 тонн або понад 900 тис метрів такого типу труб. 

 

Цього об’єму вистачить для комплектації близько 450-600 тис автомобілів, оскільки в середньому на один автомобіль потрібно 1-2 метри безшовної нержавіючої труби. 

Нагадаємо, провідні світові автовиробники використовують інструментальні труби для паливних систем. Відсутність швів та додаткових механічних з’єднань у таких трубах сприяє безпечній експлуатації автомобілів. 

“Ми вийшли на стабільний об’єм виробництва понад 30 тонн або 150 тис метрів труб щомісяця і поступово нарощуємо оберти. Наступна мета – 60 тонн або 300 тис метрів труб. Наразі вся наша команда працює над тим, щоб Ужгород став одним зі світових центрів виробництва інструментальних труб”, – розповів керівник підприємства “Сентравіс” в Ужгороді Сергій Шадський.

Зазначимо, нещодавно “Сентравіс” встановив ще один прокатний стан на виробництві в Ужгороді. Загальна сума інвестицій у нову локацію вже перевищила 50 млн грн і компанія планує надалі розвивати цей актив. 

Нагадаємо, “Сентравіс” входить в десятку найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Виробництво компанії зосереджено у Нікополі, який з липня поточного року майже щодня зазнає обстрілів з боку російських військ. Попри це компанія зберігає високий об’єм виробництва на своїх основних виробничих потужностях у цьому місті. 

Компанія співпрацює з такими компаніями,  як BMW, Volkswagen, General Motors, Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. Географія поставок перевищує 50 країн світу. 

Загальний об’єм виробництва компанії у січні-червні 2023 року склав 6,73 тис тонн безшовних нержавіючих труб, або на 5,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року, інформує прес-служба "Сентравіс" 

 

17 серпня 2023р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів