Як продовжити термін служби кулера: 9 простих правил користування приладом

Як продовжити термін служби кулера: 9 простих правил користування приладом

 

Сьогодні кулери — популярні пристрої для зручного розливу води. Це універсальний пристрій, який встановлюють в:

  • офісах, щоб працівники завжди мали доступ до чистої питної води;

  • різних закладах (освіти й медицини), для задоволення потреб відвідувачів;

  • спортивних залах і фітнес-центрах, для забезпечення водою тих, хто тренується;

  • домогосподарствах для зручностіу побуті, наприклад  під час приготування їжі.

Якщо ви купили кулер для води Дніпро і хочете його встановити, перш за все ретельно прочитайте інструкцію із експлуатації апарату. Переважно вона просто й лаконічно викладена. Але там можуть бути рекомендації від виробника, дотримуючись яких прилад справно служитиме вам не один рік.

Особливості експлуатації кулера

Процес використання кулера простий, адже пристрій має  не складну конструкцію. Але для того, щоб обладнання передчасно не вийшло з ладу, варто дотримуватися простих правил експлуатації:

  1. Для кулера використовуйте тільки чисту воду у бутлях, у якості якої ви впевнені. В жодному разі не заливайте воду низької якості або ту, що тече з крана. Це не тільки шкідливо для здоров’я, а й може пошкодити пристрій. My Water Shop — перевірений сервіс, який пропонує швидку доставку якісної води додому чи в офіс.

  2. Завжди стежте за рівнем води у бутлі. Якщо ви бачите, що рідина швидко закінчиться, одразу вимикайте   кулер. Це дозволить захистити елементи, що нагрівають рідину.

  3. Якщо ви плануєте змінити бутель , обов’язково від’єднуйте апарат від електромережі.

  4. Замінюючи бутель , дотримуйтеся простих правил особистої гігієни, слідкуйте за чистотою обладнання.

  5. Не варто  приєднувати кулер  до одного джерела живлення з іншими пристроями, щоб не виникло короткого замикання.

  6. Якщо ваш кулер обладнаний водним фільтром, варто  дотримуватися рекомендацій виробника щодо  регулярності заміни фільтра.

  7. Слідкуйте за чистотою кранів кулера .

  8. Якщо плануєте деякий час не використовувати обладнання, перемкніть кнопки нагріву та охолодження в положення О (вимкнення), витягніть з розетки шнур, злийте воду із системи.

  9. Вчасна заміна деталей — запорука тривалої і безперебійної  роботи кулера. Якщо ви  виявили пошкодження чи зношеність будь-яких частин (трубок, кранів, електричних компонентів), то  зверніться до майстра, щоб їх замінити

Особливості  санітарної обробки кулера

Дотримання основних санітарних вимог при використанні кулера дуже важливе, адже від цього залежить якість води, яку ви п’єте.

Перед введенням пристрою в експлуатацію, варто обробити серветкою  горловину бутля, а також кулерну голку, водоприймач, носики кранів, які подають гарячу та холодну воду. Ці прості  дії потрібно виконувати під час кожної заміни бутля.

Нехтування елементарними санітарними нормами може спричинити потрапляння у воду бактерій. Вони не завжди хвороботворні, але якість і смак води можуть помітно погіршитися. А вживання такої води тривалий час може вплинути на ваше самопочуття. 

 

03 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів