Five reasons to love Uzhhorod. У місті з'явиться новий готель 

Five reasons to love Uzhhorod. У місті з'явиться новий готель 
В Ужгороді збудують новий готель The Five Hotel від девелоперської компанії SENSAR Development. За комплексне керування апартаментами та за надання сервісу гостям відповідатиме міжнародна керівна компанія Ribas Hotels Group. 

 

The Five Hotel – це новий багатоповерховий готель в центрі Ужгорода (вул. Капушанська, 61) на 140 номерів. Там буде розміщено видовий ресторан на 16-му поверсі та SPA комплекс площею 200 м2 з басейном 30 м2 і масажним кабінетом. Також він включатиме комфортний лобі-хол, дитячу ігрову кімнату біля ресторану, підземний паркінг на 26 машиномісць. Його введення в експлуатацію заплановане на 2027 рік. 

Ужгород цікавий інвесторам, бо місто фактично є воротами в Україну через 3 кордони, розташовані неподалік. Крім того, там поєднано різні історії та культури. Ужгород є привабливою туристичною атракцією завдяки своїй унікальній природі та урбаністиці. Його сміливо можна назвати містом, в якому надалі розвиватиметься міжнародний бізнес. 

??«На нашу думку, зараз кожен свідомий бізнес повинен враховувати реалії війни та модернізуватися, аби давати нові можливості для людей і стимулювати розвиток держави. Тому в цей надскладний час SENSAR Development запроваджує унікальну концепцію  «Smart Line», яка буде  реалізовуватися і в Ужгороді. Нею  ми прагнемо вирішити симбіоз задач — розвивати туристичний бізнес в Україні, підвищувати рівень внутрішнього туризму і давати можливість інвесторам отримувати повний цикл девелоперських послуг — починаючи  від готового об'єкта нерухомості і закінчуючи довірчим управлінням керівною компанією», — зазначає Марк Марченко, CEO та засновник SENSAR Development.

«Ми даємо прогноз окупності готелям на 10 років, усвідомлюючи, що перші роки можуть відводитися для того, щоб заявити про себе на ринку, закохати гостей, залучити корпоративних клієнтів та поступово збільшувати прибуток. Більшість наших готелів щороку демонструють зростання прибутку. Не зменшення, тому що вони застарівають, а навпаки — збільшення, тому що вони стають більш відомими. Тому у цьому проєкті термін договору нашого керування триває 10 років, з оперативною окупністю 12%. Загальна ставка дохідності The Five Hotel становить 16,9%», – зауважив Артур Лупашко, засновник групи компаній Ribas Hotels Group.

Інфодовідка.

Компанія SENSAR Development з 2018 року компанія займається будівництвом багатоквартирних житлових комплексів, нежитлової та комерційної нерухомості. Девелоперський портфель компанії нараховує 135 000 м2, а наразі будується 46 785 м2 нерухомості.

За комплексне керування апартаментами та за надання сервісу гостям відповідатиме готельний оператор Ribas Hotels Group. Це міжнародна керівна компанія повного циклу з 10-річним досвідом, флагманською послугою якоі? є керування готелями. В її портфелі – 55 готелів в керуванні та будівництві, серед них 5 проєктів на Балі. 

 

22 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів