Закарпатське вино отримало офіційне географічне зазначення

Закарпатське вино отримало офіційне географічне зазначення
«Виноградарі і винороби Закарпаття» офіційно отримали географічне зазначення «Закарпаття/Закарпатське вино» та свідоцтво державного зразка. Про це повідомив керівник ОВА Віктор Микита.

 

"Знакова та найочікуваніша подія для виноробів краю.

Громадська спілка «Виноградарі і винороби Закарпаття» після багаторічної роботи офіційно отримала географічне зазначення «Закарпаття/Закарпатське вино» та відповідне свідоцтво державного зразка.

Для вручення свідоцтва до ОВА прибули перший заступник директора державної організації «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» Богдан Падучак та генеральний директор Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимир Кучеренко. Вони привітали краян з такою визначною подією та передали цей документ засновнику громадської спілки «Виноградарі і винороби Закарпаття» Геннадію Гутману.

Своїми ініціативами та рішеннями разом ми щодня наближаємо Україну до найкращих європейських стандартів і отримання географічного зазначення для закарпатських вин. Це крок до визнання та збереження унікальної виноробної спадщини нашого регіону.

Вітаю закарпатських виноградарів і виноробів з великим досягненням.

Щиро дякую кожному та кожній, хто попри війну не опускає рук, рухається далі, робить мрії та плани реальністю, об’єднує людей та зміцнює Україну", - написав Микита.

 

 

01 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів