Що приготувати на вихідні

Людині, яка працює, вкрай складно виділити час на готування серед робочого тижня, тому в цей час ми здебільшого харчуємося стравами нашвидкуруч. А ось у вихідні часто з'являється бажання приготувати щось смачне, домашнє, але не дуже складне. Це зрозуміло, адже витратити цілий день, стоячи біля плити, захоче далеко не кожен. Зібрали для вас смачні рецепти — салат, суп та другу страву — які не вимагатимуть багато часу, фінансів та сил. У вихідний день ви можете приготувати смачну їжу на всі вихідні завдяки цим трьом рецептам.
Салат з руколою та яйцем
Для однієї порції цього хрусткого свіжого салату знадобиться:
- рукола — 100 г;
 - томати чері — 4 шт.;
 - приправа 10 Овочів ® від Торчин ® — 0,5 ч. ложки;
 - брюссельська капуста — 8 шт.;
 - яйце пашот — 1 шт.;
 - олія оливкова — 2 ст. ложки;
 - сік половини лимона.
 
Миту руколу очищають від товстих стебел, викладають на блюдо. Поверх кладуть порізані навпіл томати, відварену брюссельську капусту. Формують із харчової плівки мішечок, у нього вибивають яйце, зав'язують і варять у киплячій воді протягом 3-х хвилин. Яйце пашот викладають на салат, поливають соком із половини лимона, присипають приправою 10 Овочів ® від Торчин ®.
Шпинатний крем-суп
Корисний зелений суп сподобатися не тільки дорослим, а й дітлахам, через свою кремову консистенцію. Для 4-х порцій візьміть:
- бульйон овочевий або курячий — 650 мл;
 - шпинат заморожений — 400 г;
 - майонез Торчин ® «?Делікатесний» — 250 г;
 - вершки — 250 мл;
 - сухарики із білого хліба;
 - сіль, перець чорний, часник сушений, коріандр — на кінчику ножа.
 
У бульйоні відварити шпинат протягом 10 хвилин, додати вершки та пробити блендером. Додати майонез, приправи, сіль та ретельно перемішати. Подавати одразу, прикрасивши тарілки сухариками.
Свинина з овочами
Свиняча вирізка, тушкована з овочами — це смачна калорійна страва, яка сподобається чоловікові і її із задоволенням їдять діти. На 4 порції цього обіду потрібно:
- свинина — 500 г;
 - гриби — 200 г;
 - морква — 1 шт.;
 - вершки 10% — 200 мл;
 - свіжа петрушка — 4 гілочки;
 - олія рослинна — 2 ст. ложки;
 - соус кулінарний Торчин з медом та карамелізованим луком — 1 пачка.
 
На сковороді обсмажте свинину 7-8 хвилин до появи скоринки, додайте нарізані гриби й моркву, та потім вже заправте соусом Торчин ® з медом та карамелізованим луком, перемішайте. Тушкуйте 2 хвилини, додайте вершки й тушкуйте на низькому вогні 4-5 хвилин. Перед подачею прикрасьте рубаною петрушкою.
До теми
- Цікаві страви з Мівіною
 - Популярність та користь рамена: аналіз та поради
 - Як варити смачний рис: способи і пропорції для різних видів крупи
 - Що можна і не можна готувати в алюмінієвому посуді?
 - Замість олів'є. Три оригінальні салати з куркою на Новий рік
 - Нежирні, свіжі та натуральні: які страви повинні стояти на новорічному столі 2024 року
 - Лікарі інформують закарпатців, що робити у разі харчового отруєння в спекотні літні дні (ВІДЕО)
 - Дві смачні та поживні страви, які можна приготувати на вихідних
 - ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»
 - З чого отримують цукати та чому вони різнокольорові?
 - Шахрайство у соціальних мережах. Як себе уберегти?
 - Какой купить сухой корм для кошек?
 - Заказать паназиатскую еду в Полтаве с доставкой от «Суши Мастер»
 - Що закарпатцям потрібно знати про здорове харчування? (ВІДЕО)
 - Як вберегтись від харчових отруєнь влітку?
 - Суші Мастер в Мукачево - огляд меню
 - Суши Мастер – сеть ресторанов доставки японской кухни в Киеве
 - Лучшие роллы и суши в Ужгороде — рейтинг заведений
 - Рецепт вихідного дня: шоколадний фондан
 - Суши Мастер — ресторан японской кухни в г. Одесса
 

До цієї новини немає коментарів