На Закарпатті пройшов ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

На Закарпатті пройшов ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
За підтримки Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в області відбувся ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Сотні дітей та підлітків зі всієї країни з’їхалися в один з районі Закарпаття щоб позмагатися і в чесній боротьбі визначити хто ж кращий в стройовій підготовці, фізичних вправах, тактичній медицині тощо.

В один з таборових днів військовослужбовці територіального центру комплектування та соціальної підтримки разом із воїнами 101-й бригади ТрО познайомили дітей зі зброєю, якою користуються для захисту країни Збройні Сили України, і навіть показали двигун збитого «Шахеда».

«Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, що є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Організація гри в навчальних закладах спирається на учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри.

 

Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП

 

27 серпня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів