ОЛЕГ ГАВАШІ ВИРІШУВАВ ПРОБЛЕМИ ГРОМАДЯН

На прийом до керівника краю, який відбувся у вівторок, 10 листопада, прийшло понад десяток громадян. Звернення стосувалися вирішення земельних конфліктів, відселення зі зсувонебезпечних територій та надання матеріальної підтримки.

 

Так, жителька Ужгорода пані Катерина, яка вже перенесла не одну операцію, звернулась з проханням про надання матеріальної допомоги для лікування. Аналогічна ситуація з потребою у ліках та коштах ще однієї ужгородки пані Тамари. Її чоловікові, інвалідові I групи, необхідна термінова допомога. Цього тижня обидві жінки отримають матеріальну допомогу.
На прийомі знову виникло гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій. Його порушила пані Василина з села Тячівські Лази Тячівського району. Родинний будинок на очах руйнується, це підтверджують і висновки геологічної служби. "Переселити людей в безпечні будинки, звичайно, необхідно, – констатував керівник краю. Основна проблема – відсутність фінансів, адже взяти на себе всі витрати, пов’язані з відселенням, обласний бюджет просто не в змозі. Існує відповідна державна програма, але через відсутність державного фінансування кілька років поспіль вона майже не виконується". Олег Гаваші дав доручення підготувати ще одне звернення до Кабінету Міністрів із проханням про виділення коштів з державного бюджету.
З Міжгір’я зверталися по допомогу у вирішенні земельного конфлікту. Одна з родин з Мукачівщини просила сприяння у вирішенні житлового питання.
Олег Гаваші всіх уважно вислухав, доручив розібратися і допомогти. Звичайно, деякі питання не вирішуються за кілька днів, на їх розгляд і вирішення, у зв’язку з об’єктивними причинами, знадобиться більше часу.

Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

10 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів