Теорія, бойові стрільби та фізпідготовка

У військовиків – новий навчальний рік

 

16 солдатів і сержантів старшого призову, а також рядові та прапорщики, т.зв. контрактники, та офіцери. Особовий склад порівняно небагаточисельний, тому від кожного залежить виконання покладених на військовослужбовців завдань, а це -- конвоювання осіб, затриманих за скоєння кримінально-карних діянь, та засуджених громадян. Водночас військовослужбовці заступають на охорону громадського порядку в обласному центрі. І без належного вишколу тут не обійтися. Тож навчанню приділяється неабияка увага.

З нагоди відкриття нового навчального року у частині відбулися урочисті заходи. Вітали воїнів того дня заступник командира Львівської бригади внутрішніх військ, якій підпорядковується батальйон, підполковник Олег Пельчарський та заступник командира батальйону Олександр Глущенко. Від імені військовиків старшого призову виступив мол. сержант Юрій Савка, а від молодшого – солдат Тарас Кравець.

Одразу після розводу розпочалися заняття з гуманітарної підготовки та вивчення заходів безпеки за всіма напрямами життєдіяльності. Це стосується у першу чергу поводження зі зброєю, спецзасобами, паливно-мастильними матеріалами тощо. Далі військовики освоюватимуть ази бойової підготовки. І так триватиме чотири місяці, коли теоретичні і практичні заняття чергуватимуться з несенням бойової служби. А потім проводитиметься комплексна контрольна перевірка, під час якої військовики демонструватимуть набуті теоретичні знання та практичні навички.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

16 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів