До Чопської митниці їде нове начальство

Як стало відомо Ужгород.net із достовірних джерел Міндоходів, Чопську митницю очолить новий очільник. Таке рішення було прийнято на днях керівництвом Державної фіскальної служби. Тож з понеділка, 4 серпня, чопські митники зустрінуться з новопризначеним начальником митної установи. 

 

За інформацією джерел, ним стане Іванов Сергій Володимирович, який  очолював Полтавську та Харківську митниці, має 7 ранг державного службовця.

Народився 15 лютого 1964 року в Сумській області. Закінчив Харківський політехнічний та Харківський інженерно-економічний інститути, а також Юридичну академію України ім. Ярослава Мудрого.

У 1987 - 1991 рр. працював майстром на харківському заводі "Радіодеталь".

У 1991 - 1993 рр. - інструктор відділу виконкому Жовтневої  районної  ради  народних  депутатів  м. Харкова.

У 1993 - 1994 рр. - директор виробничо-комерційної фірма "Нива".

У митних органах почав працювати в 1994 р.  Пройшов шлях  від  інспектора до начальника митного поста"Гоптовка"  Магістральної   митниці.

До призначення начальником Харківської обласної митниці - начальник відділу внутрішньої безпеки Харківської митниці.

З лютого 2010 р. - начальник Харківської обласної митниці.

У квітні 2012 р. переведений на Полтавську митницю.

Звання, нагороди.  Радник  митної  служби 1 рангу, почесний митник  України.  Нагороджений нагрудними знаками "15  років  митної  служби  України",  медалями  "За доблесть",  "За  бездоганну  службу в митних органах України" I – III ступенів.

    Нагадаємо, на днях заступник голови Державної фіскальної служби Анатолій Макаренко назвав Чопську митницю "чорною дірою" кордону і оголосив війну контрабандистам. Він дав чітко зрозуміти, що не примириться з контрабандними потоками через кордон України і оголосив "холодну" війну. На думку Макаренка, Чоп, Ягодин та Львів досі залишаються «чорними дірками» кордону.

Uzhgorod.net.ua

 

31 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів