Москалю не доведеться обирати між держслужбою і депутатством – бо все сталося раніше

Москалю не доведеться обирати між держслужбою і депутатством – бо все сталося раніше
Держслужбовці, котрі стали депутатами на останніх місцевих виборах, зможуть і далі поєднувати державну службу з представницьким мандатом

 

27 квітня в Українському кризовому медіа центрі відбувся брифінг на тему: «Впровадження закону про державну службу: що це означає».

Костянтин Ващенко, голова Національного агентства України з питань державної служби надав роз’яснення щодо обмежень, передбачених ст.10 Закону України «Про державну службу», який набуває чинності 1 травня 2016 року, зокрема щодо заборони поєднувати державну службу і представницький мандат.

Позиція Національного агентства, Міністерства юстиції України, експертів полягає в тому, що є загальний принцип незворотності дії будь-якого закону. Отже ця норма не може поширюватися на осіб, які були прийняті на посади, коли діяло попереднє законодавство про державну службу. Такі особи можуть поєднувати державну службу і представницький мандат.

Пряму мову  голови Національного агентства України з питань державної служби можна знайти за цим посиланням:http://uacrisis.org/ua/stream.

Прес-служба Закарпатської облради

 

28 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів