Майстер-клас від патрульних

Майстер-клас від патрульних
Сьогодні поліцейські та експерти побували в Ужгородській ЗОШ №6. Темою заняття для учнів восьмих класів було, як діяти під час терористичної загрози.

 

Працівник управління превентивної діяльності закарпатської поліції Андрій Курта та експерт-вибухотехнік  Богдан Лях відвідали учнів восьмих класів Ужгородської ЗОШ №6. Правоохоронці провели школярам практичне заняття, під час якого роз’яснили, як саме потрібно діяти в екстрених випадках. Оскільки, згідно навчального плану, тема їхнього заняття стосувалася випадків терористичної загрози, то особливу увагу поліцейські акцентували на алгоритмі дій під час виникнення саме такого роду ситуацій.

Для кращого засвоєння викладеного матеріалу учням було продемонстровано невеликий відеоролик, що стосувався даної тематики. Під кінець заняття правоохоронці показали дітям муляжі деяких вибухових предметів, гранатомет та засоби особистого захисту – бронежилети, каски та протигаз.

Учнів задавали гостям чимало запитань, на які працівники поліції дали відповіді. Вчителі подякували за візит та очікують на гостей в погонах уже найближчим часом.

 

Інформація Ужгородського відділу поліції

 

 

29 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів