Зберігати традиції своєї країни навчають мукачівських школярів

Зберігати традиції своєї країни навчають мукачівських школярів
26 квітня 2016 року у Мукачівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 3 ім.Ф.Ракоці ІІ відбувся навчально-методичний семінар вихователів групи продовженого дня за темою “Збереження національних звичаїв, традицій на виховних годинах”.

 

Навчальний заклад предствила заступник директора школи з навчально-виховної роботи Ковач Валерія Василівна. Вона наголосила, що у школі велика увага приділяється вивченню і збереженню національних традицій і обрядів, з якими вже з першого класу знайомлять учнів на асоціативному рівні через казки та легенди. З особливостями збереження національних звичаїв і традицій присутніх ознайомила вихователь Мартинуззі Катерина Людвигівна.

З присутніми провела майсте- клас “Розвиток творчих здібностей молодших школярів” вихователь Марусинець Ілдіка Янівна. Учасники семінару навчились виготовляли мозаїку в техніці оригамі. А справжнім подарунком для присутніх став виступ вихованців групи продовженого дня, повідомили в управлінні освіти Мукачева.

Учасники семінару взяли активну участь в обговоренні проведеного навчально-методичного семінару і прийшли до висновку, що збереження національних традицій та звичаїв є надзвичайно необхідним, адже без знання минулого немає майбутнього і тільки знання про минуле може нам дати віру у майбутнє, інформує osvita.uz.ua.

 

04 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів