Днями почнеться ремонт дороги, що веде до Синевирського озера

Днями почнеться ремонт дороги, що веде до Синевирського озера
На поточний ремонт дороги державного значення «Синевир – Синевирська Поляна» з Державного фонду регіонального розвитку виділено 7 мільйонів 200 тисяч гривень.

 

Ще 800 тисяч гривень виділено з місцевого бюджету. На ці гроші проведуть ремонт дороги аж до входу на територію Національного природного парку, де знаходиться озеро Синевир. Роботи почнуться найближчими днями.

Дорога, що веде до Синевирського озера (однієї з найкращих туристичних родзинок Закарпаття, яку щороку відвідують десятки тисяч туристів) не ремонтувалася з 1992 року, її стан протягом багатьох років викликав справедливі нарікання місцевих мешканців і туристів, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль. – Тепер ця проблема буде знята. Дороги до туристичних об’єктів, до яких очікується масовий наплив туристів у зв’язку з періодом відпусток, і далі ремонтуватимуться в першу чергу.

Нагадаємо, що минулого місяця з ініціативи Геннадія Москаля було відремонтовано дорогу до ще одного привабливого туристичного об’єкту Закарпаття – Долини нарцисів у Хустському районі. Ця дорога також не ремонтувалася з часу здобуття Україною незалежності, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

 

12 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів