Майже сотні закарпатців нарахують пенсії за особливі заслуги перед Україною

Майже сотні закарпатців нарахують пенсії за особливі заслуги перед Україною
В головному управлінні Пенсійного фонду України в Закарпатській області працює обласна комісія з встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною.

 

Робота такої комісія спрямована на розгляд клопотань від міськвиконкомів та райдержадміністрацій області, що надаються за заявами громадян на призначення або збільшення розміру пенсій за особливі заслуги перед Україною. Склад комісії затверджено розпорядженням голови Закарпатської державної адміністрації, до нього входять :

• Голова комісії – Петік Олександр Владиславович, заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації,

• Заступник голови комісії – Пентек Анастасія Юріївна, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області ,

• Секретар комісії – Поляковська Вікторія Василівна, начальник управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області .

Члени комісії: Алмаші Іван Миколайович, перший заступник начальника територіального управління юстиції в Закарпатській області, Морозюк Ганна Степанівна, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Сердюк Василь Прокопович, старший інспектор управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Юричка Галина Федорівна, начальник відділу фінансів соціально-культурної сфери і соціального захисту населення департаменту фінансів облдержадміністрації.

23 червня цього року відбулося чергове засідання комісії з встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною. В процесі засідання було розглянуто 94 клопотання та здійснено перевірку всіх документів, що підтверджують право на отримання такої пенсії. В результаті розгляду всі 94 клопотання були задоволені. З початку цього року розглянуто та задоволено 349 таких клопотань.

 

24 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів