У Сваляві відремонтували дорогу

У Сваляві відремонтували дорогу
У Сваляві з ініціативи народного депутата України Михайла Ланьо та за сприяння партії «Відродження» ремонтують дороги.

 

За сприяння та ініціативи народного депутата України Михайла Ланьо, обласних депутатів від партії «Відродження», Свалявського міського голови Івана Ланьо 24 червня 2016 року завершено роботи з капітального ремонту вулиці Невського, що в місті Свалява.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук член виконкому Свалявської міськради, активіст Віктор Івашкович.

«Як член виконавчого комітету сам декілька разів інспектував виконання робіт, якими значно задоволений. Дані роботи значно покращили інфраструктуру житлового масиву де розташовані понад 50 дворогосподарств, промислові об'єкти та багатоквартирний житловий фонд міста», - відзначив Віктор Івашкович.

Він також додав, що дана вулиця є стратегічною для міста як об'їзна, що дає можливість значно розвантажити центральну вулицю районного центру. Загалом наразі капітально відновлено понад 780 метрів асфальтного покриття.

 

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження».

 

25 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Мешканці вулиці Невс 2016-06-29 / 19:00:31

    Дякуємо Народному депутату України Михайло Івановичу Ланьо ! Меру міста Івану Івановичу Ланьо ! За проведений ремонт нашої вулиці Невського ! ми вже були зневірені та не вірили що колись нашу вулицю відновлять ! щиро дякуємо Вам ! І хочемо щоб Ви на цьому не зупинялись ! В Сваляві ще багато вулиць потребують ремонту !