Нардеп Парасюк пожалівся, що на Закарпатті в нього вкрали годинник за 10 тисяч гривень

Нардеп Парасюк пожалівся, що на Закарпатті в нього вкрали годинник за 10 тисяч гривень
Народний депутат України Володимир Парасюк на фестивалі «Бандерштат», який проходить у Луцьку, пояснив, чому не віддав свій дорогий годинник на потреби бійців АТО, як обіцяв роком раніше.

 

Відповідне запитання-зауваження Володимиру Парасюку під час його виступу озвучив гість гутіркової сцени, пише Волинський інформаційний портал. Торік нардеп публічно під час такого ж виступу пообіцяв віддати свій годинник вартістю 10 тисяч гривень, давши старт своєрідному флешмобу. Опісля ж його ініціативу мав перейняти Юрій Луценко.

Відповідаючи, Парасюк сказав, що годинник у нього зірвали з руки, коли він "визволяв побратимів на курорті Драгобрат". Лишився лише ремінець. "Було протистояння, коли побили вікна, прийшов «Беркут», приніс газ, воно тривало цілу ніч. Там розбили все. І в одному з тих протистоянь мені цей годинник зірвали", – пояснив нардеп.

Нагадаємо, на засіданні Закарпатського апеляційного суду в січні цього року нардеп запустив склянками в прокурора. Після цього вчинку Парасюка прокурори вийшли, а в залі засідань зчинилася бійка.

За словами Парасюка, головою закарпатської поліції в той час був Сергій Князєв, який тепер є головою рівненської поліції. Тож він попросив Князєва повернути годинник, оскільки це дорогий для нього подарунок. Нещодавно Князєв, стверджує нардеп, відкупив йому годинник цієї ж фірми. Зрештою Парасюк таки визнав, що винний, і пообіцяв спробувати виправити ситуацію і дати аргументовану відповідь громадськості. 

 

07 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів