Влада

Ужгородська "Батьківщина" провела перепис членів

Ужгородський міський осередок партії ВО "Батьківщина" провів звірку членів. Для цього у пресу було подане оголошення з проханням зголоситися особам, які є членами партії. На 8 вересня відгукнулось 105 партійців. Про це ЗІКу 11 вересня повідомив заступник керівника міського осередку партії Іван Колодій.

12.09.2006, 12:53

Повернення у минуле?

Наслухавшись оповідей про добудову „антикризової” коаліції за рахунок НСНУ, в голову приходять надзвичайно сумні думки. Особливо, коли йдеться про можливість співпраці з КПУ. І все це так фактурно подають, що в декого, можливо, і вродиться уява про перспективність справи. Аякже, бо з вуст Ромчика Безсмертного це подається як великий здвиг і направлений виключно на інтереси українського народу.

12.09.2006, 07:04

Ужгородська "Батьківщина" змінилася

За інформацією близького до Бориса Мойсеєва сайту "Мукачево.нет", у суботу пройшла звітно-виборчі збори міського осередку партії "Батьківщина".

11.09.2006, 17:41

У "Батьківщини" новий голова

В суботу пройшли збори міського осередку партії "Батьківщина"

11.09.2006, 09:39

Куда пропали главные эсдеки Закарпатья?

Среди нескольких резонансных уголовных дел, возбужденных сразу после прихода новой власти, были и дела опальных закарпатских эсдеков. Но если в 2006 году все известно о "деле Колесникова", о "деле Кушнарева", то о закарпатцах, подавшихся в бега, попросту забыли. Где они сейчас, забытые и неосужденные, "Главред" попытался выяснить на Закарпатье.

31.08.2006, 17:12

Кому вигідна неправда?

Або ще раз про „масовий перехід” греко-католиків до московського патріархату

29.08.2006, 19:12

На Закарпатті соціалісти "рвуть" всіх, крім Партії регіонів

З нагоди Дня незалежності України в Ужгороді відбулися змагання на кубок обласної ради з футболу серед політичних сил, які представлені в Закарпатській облраді. Турнір проводився під девізом "Нас єднає футбол". Про це ЗІКу повідомили 29 серпня в прес-службі Закарпатського обкому СПУ.

29.08.2006, 16:25

Власна думка “Економлять” на бюджеті і найманих працівниках

Щоб уникнути сплати податків, деякі роботодавці вдаються до різних махінацій, зокрема виплати “тіньової зарплати”. Як до таких фактів ставляться закарпатці, з’ясовували ми під час опитування.

29.08.2006, 13:43

Закарпаття: Сільський голова Баранинців попросив Януковича вплинути на депутатів від Партії регіонів

Сільський голова Баранинців Закарпатської області, відомий у краї громадсько-політичний діяч, поет-сатирик Павло Чучка запросив Віктора Януковича приїхати і вплинути на депутатів сільради від Партії регіонів. "Запрошую Вас до Баранинської сільради, в якій депутатська більшість з членів Партії Регіонів саботує Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні" та підписаний Вами "Універсал", – йдеться у зверненні Павла Чучки до прем’єр-міністра.

19.08.2006, 09:28

ЯКОЮ Є СИТУАЦІЯ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ"

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Нуцу Марини, обраного 3 липня на обласній партійній конференції ВО "Батьківщина" головою Закарпатської обласної організації ВО "Батьківщина".

09.08.2006, 19:58

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ВІД СОЦПАРТІЇ ПРОКОМЕНТУВАВ ОСТАННІ ПОДІЇ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Віталія Шибка, народного депутата, голови Комітету Верховної Ради України з питань закордонних справ, секретаря Політради Соціалістичної партії України з міжнародних питань.

09.08.2006, 19:57

СОЦІАЛІСТИ КОМЕНТУЮТЬ ОСТАННІ ПОДІЇ У ВЕРХОВНІЙ РАДІ

Сьогодні відбудеться засідання Ужгородського прес-клубу

09.08.2006, 08:06

ЯКОЮ Є СИТУАЦІЯ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ"

Пояснюватиме її керівництво

09.08.2006, 08:06

ВЛАДНИЙ ЧАЙОК ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ НА КОНЦЕНТРОВАНИЙ ЧИФІР

Події останнього уїк-енду сколихнули всю Україну. Зміст того, що сталося, очевидний. Наслідки ж поки завуальовані. В.Ющенко не зміг створити власної ефективної команди. Тому йому довелося передати реальну владу В.Януковичу. Відтак українська політика набуває ряду нових рис. Точніше, новими їх можна назвати суто умовно. Вони були присутні і раніше, але сором’язливо замовчувалися. Тепер же вони виходять на перший план, максимально загострюються.

08.08.2006, 12:31

Віктор Пащенко: Те, що в уряді нема Яценюка, може свідчити про хитру політичну гру

"Показово, що в новому уряді нема Арсенія Яценюка (екс-міністра економіки, "НУ"), хоч його кандидатура задовольняла усіх. Це може бути один із цікавих симптомів. Можливо, Ющенко не захотів його палити. Тим більше, що частина "НУ" проголосувала за уряд Януковича, а частина – ні. Не підтримали уряду молоді політики, які ще бачать для себе кар’єрну перспективу. Тоді виходить, що даний уряд розглядають як уряд камікадзе, який сам себе спалить. Це може бути дуже хитрий крок – сформувати уряд із скомпрометованих персон, щоб потім його було легше замінити", – такої думки дотримується політолог, директор Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко.

07.08.2006, 19:48

Балога й далі буде надзвичайником

ВР проголосувала проект постанови про склад Кабінету Міністрів

05.08.2006, 10:43

Закарпаття: "Наша Україна" заявила про підтримку дій Президента

"Наша Україна" заявила про підтримку дій Президента щодо підписання Універсалу національної єдності і залишається його політичною опорою. "Ми заявляємо, що сьогодні, як і завжди, докладатимемо максимум зусиль, аби політичний курс глави держави на захист національних інтересів втілювався у життя на благо України", – йдеться у заяві. Про це ЗІКу повідомили 4 серпня у прес-службі ЗОО "НСНУ".

04.08.2006, 18:08

Андрій Сербайло: Запропонувавши Януковича, Ющенко зрадив Майдан

"Подання кандидатури Януковича на посаду прем’єра – це шок. Особливо, коли напередодні Ющенко заявляв, що необхідно втілювати гасла Майдану. Тепер це доручено робити людині, проти якої і збирався Майдан. Це – парадокс життя, парадокс політики", – так вважає голова Закарпатської облорганізації партії ВО "Батьківщина", керівник фракції БЮТ в облраді Андрій Сербайло. Він також додав: "Шкода, що Майдан услід за іншими політиками зрадив і Президент". Про це Андрій Сербайло повідомив ЗІКу 3 серпня.

03.08.2006, 17:18

Хто викрав бюлетні в Мукачеві?

Ще раз про фальсифікацію виборів Мукачівського міського голови

02.08.2006, 11:47

Віктор Балога щиро співчуває Нестору Шуфричу

Прес-служба МНС: Нестору Шуфричу не пішли на користь кілька місяців перебування на свіжому й цілющому кримському повітрі

01.08.2006, 13:36

Останні новини