Корисні новини

На Закарпатті здешевшала органічна лохина і малина

На Ужгородщині приватне підприємство вирощує вкрай корисні ягоди, що найголовніше - органічним способом, тобто, без додавання "хімікатів". Через карантин зараз сутужно всім, тож наше видання, яке традиційно долучається до ідеї підтримки своїх виробників, пропонує всім, хто зацікавлений, купувати ягоди у своїх.

14.07.2020, 13:18

Закарпатцям нагадують: за недекларування не уникнути покарання!

Майже щодня закарпатські митники фіксують на кордоні порушення, пов’язані із недекларуванням співвітчизниками товарів, які перевищують дозволені норми та здебільшого перевозяться з комерційною метою, та сподіваючись уникнути сплати необхідних митних платежів.

13.07.2020, 17:27

Що робити пацієнту з симптомами COVID-19, який не має декларації з лікарем

За відсутності сімейного лікаря слід звернутися до регіональної чи національної гарячої лінії COVID-19.

13.07.2020, 12:13

Причини, які провокують хвороби шлунку і кишківника

Хвороби шлунково-кишкового тракту — одні з найбільш поширених у всьому світі. У нашій країні вони входять у трійку захворювань, що найчастіше призводять до смерті пацієнта (після серцево-судинних та онкологічних). Причому у більшості випадків розвитку цих хвороб можна запобігти: спадковість визначає дуже невелику частину хвороб шлунково-кишкового тракту. Розповідаємо, які причини найчастіше призводять до їх появи, інформує Ukr.Media.

12.07.2020, 17:16

Літо - час відпусток. Як закарпатцям безпечно відпочити? (ВІДЕО)

Літо – пора відпусток і відпочинку. Попри карантин, люди намагаються організувати своє дозвілля.

12.07.2020, 15:52

Закарпатцям - про правила перетину кордону (ВІДЕО)

Приблизно 20 туристичних автобусів, вдвічі більше мікроавтобусів, найменше-легових автомоблів.

12.07.2020, 12:45

Про жіночу красу та здоров’я: здоровий сон

У новому випуску програми косметологиня Христина Красоткіна розповідає про здоровий сон.

12.07.2020, 12:16

Цікаво знати: ознаки, які вказують на нестачу заліза в організмі

Залізо — один з найбільш важливих мінералів, необхідних для нормального функціонування нашого організму. Його головна функція — доставка кисню до органів нашого тіла. Але, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 % жителів Землі відчувають дефіцит заліза — у тій чи іншій мірі. У вас може не бути анемії — стану, за якого кількість червоних кров'яних тілець падає до критичного рівня — але ви все одно можете не отримувати достатньої кількості заліза і навіть не знати про це. Ось кілька симптомів, які можуть свідчити про його ймовірний дефіцит, інформує Ukr.Media.

11.07.2020, 17:22

Де закарпатцям подивитися трансляцію богослужіння до Дня апостолів Петра і Павла?

Цієї неділі, 12 липня, православні та греко-католики відзначають День святих апостолів Петра і Павла. Дивіться в ефірі UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ, а також усіх регіональних каналів Суспільного мовника, зокрема і UA: ЗАКАРПАТТЯ, трансляції святкових богослужінь. 

11.07.2020, 10:42

Закарпатським випускникам: що потрібно знати про призов, якщо ви плануєте продовжити навчання?

Випускники закладів освіти – шкіл, коледжів, університетів, які мають намір продовжувати навчання, можуть отримати відстрочку від призову на строкову службу. Для цього їм потрібно надати призовним комісіям усіх рівнів довідку із навчального закладу, до якого вони планують вступити.

11.07.2020, 10:06

Дверная фурнитура: правила выбора онлайн

Выбор дверной фурнитуры, особенно, если речь идет о покупке в Интернете, требует ответственного и обдуманного подхода, поскольку важно приобрести именно качественную продукцию, которая просто обязана прослужить на протяжении длительного времени.

11.07.2020, 09:46

Зберігайте: продукти, які допоможуть підтримувати в нормі гормони щитоподібної залози

10.07.2020, 20:55

Лайфхак: Як уникнути 14-денної самоізоляції після повернення з-за кордону?

До низки країн українцям уже дозволений в'їзд на відпочинок. Деякі країни пропускають на свою територію лише транзитом. А після повернення з країн "червоної" зони потрібно відбути 14-денну самоізоляцію. В ужгородськійтурфірмі Трайдент Хіт підказали лайфхак, як скоротити термін перебування у самоізоляції, не порушуючи постанову Кабміну.

10.07.2020, 12:13

Щоб відпочинок не закінчився трагедією: закарпатцям нагадують про правила поводження біля водойм

Улітку найбільша активність громадян спостерігається саме на водних об’єктах: річках, ставках озерах.

08.07.2020, 20:55

Беріть на замітку: тренування, які покращують роботу кишечнику та позитивно вплавить на мікрофлору

Гарне самопочуття людини, а так само його працездатність безпосередньо пов'язані зі станом кишечника, здоров'я якого визначається станом мікрофлори.

08.07.2020, 14:53

Як зрозуміти, що ваш організм страждає від нестачі сну?

У випадку, якщо вам знайомі ці тривожні симптоми, це явна ознака того, що вам терміново пора відправитися спати.

07.07.2020, 15:25

Поради, які допоможуть цілий день бути енергійною після безсоння

Звичайно, жертвувати сном — остання справа. Необхідність сну — одна з головних потреб нашого організму: навіть кілька діб, протягом яких нам доводиться обходитися без повноцінного сну, негативно позначаються на нашому здоров'ї, як ментальному, так і фізичному. Але інколи іншого виходу немає і нам доводиться зустрічати новий день, не відпочивши і не перезавантажившись. Як зберегти працездатність і дотягнути до вечора? Ми приготували кілька порад на випадок безсонної ночі. Але пам'ятайте, це саме "аварійний" вихід, не варто практикувати відмову від сну регулярно!

06.07.2020, 16:05

Плануєте похід? Що брати з собою в мандрівку

Схоже, що цього літа дуже далеко в мандри не поїхати. Але лишається повно способів активного відпочинку в Україні: байдарки, походи, велоподорожі. Як готуватися до активного відпочинку? Хтось скаже, що йому щастить і обмежиться таблетками ібупрофену. Хтось візьме з собою повний рюкзак ліків, засобів та приладів на всі випадки життя.

05.07.2020, 15:57

Чи ефективна захисна маска, якщо носити її нижче носа – пояснення

Зараз часто можна зустріти людей, які носять захисну маску нижче носа, прикриваючи лише рот. Такий спосіб популярний, але зовсім неефективний і навіть шкідливий.

03.07.2020, 11:37

Велосипед для дитини: яким він має бути?

Дитячі велосипеди – це не просто зменшена копія двоколісного транспорту для дорослих.

02.07.2020, 18:10

Останні новини