Підопічний закарпатця Енвара Аблаєва пропозицію росіян про ПМЖ відхилив

Підопічний закарпатця Енвара Аблаєва пропозицію росіян про ПМЖ відхилив
Йдеться про першого українського олімпійського чемпіона з фристайлу Олександра Абраменка.

 

Цьогорічному олімпійському чемпіону з фристайлу Олександру Абраменку пропонували змінити країну і виступати за Росію. Про таке в ефірі "5 каналу" розповів головний тренер збірної України з фристайлу Енвер Аблаєв.

"Так, це правда. Його просили перейти на іншу сторону, переїхати в іншу країну. Такі пропозиції були і в мене", - сказав тренер.

На уточнювальне запитання, чи готові, що така пропозиція знову прозвучить, Аблаєв відповів: "Вона вже є, я не хочу говорити, з якої країни. Тільки закінчився фінал Олімпіади, відразу підійшли представники тієї країни".

Крім того, зі слів тренера, збірній України з фристайлу тренуватись в державі ніде. А зимовою базою для тренувань наразі є Фінляндія.

"Зимова база - це Фінляндія. В принципі там тренуються всі, тому що Фінляндія на сьогодні - це єдине місце, де можна тренуватися в 10-15 числах листопада. Тобто туди з'їжджається весь світ", - зазначив Аблаєв.

Детальніше дивіться у відео:

Нагадаємо, 18 лютого українець Олександр Абраменко виборов медаль у фрістайлі на Зимовій Олімпіаді-2018 у Пхьончхані. Це, до речі, перше золото в чоловічому фрістайлі за всю історію України. Він обійшов спортсмена з Китаю, в якого срібло, і російського атлета під нейтральним прапором, що виборов бронзу.

Джерело: 5 канал

 

28 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів