Комуналка

Новорічні кримінальні курйози на Закарпатті

Як повідомили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області, за новорічну добу в Ужгородський міськвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного з гаражних кооперативів міста виявлено труп невідомого чоловіка віком близько 60-65 років. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, особу покійного встановили. Ним виявився 73-річний мешканець міста. Зовнішнім оглядом трупа ознак насильницької смерті не виявлено, причина смерті пенсіонера встановлюється.

02.01.2014, 11:01

Газового хитруна розкусили на кордоні

Громадянин Угорщини, який повертався додому через пункт пропуску "Тиса" був змушений залишити в Україні вміст … газового балону.

31.12.2013, 12:34

Із сейфа ужгородця крадії "поживилися" золотом, грішми і карабіном

За номером "102" в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від 44-річного ужгородця, директора ТОВ "Закарпатбудпостач", який повідомив, що обікрали його будинок про те, що невідома особа, зламавши дерев’яні двері на терасі, проникла в його будинок на вулиці Гарайди, звідки викрала зі спальні барсетку, в якій знаходилися золоті ювелірні вироби, паспорт громадянина України на його ім’я та грошові кошти в сумі близько 20 000 гривень.

30.12.2013, 19:10

Ужгородська міська рада приймала незаконні рішення - прокуратура

Прокуратура міста Ужгорода через суд домагається скасування незаконних рішень Ужгородської міської ради.

30.12.2013, 18:57

Чергова "автоафера" - на рахунку чопських прикордонників

Минулими вихідними у пункті пропуску "Ужгород" вдалось запобігти незаконному ввезенню до України легкового автомобіля.

30.12.2013, 13:01

Кримінального мауглі затримали на Тчівщині

32-річна жителька смт Дубове Тячівського району пані Олена працює у місцевому торгівельному центрі. Зачиняється торгівельна точка пізно, тому іноді їй назустріч виходить хтось з рідних. Однак того дня усі були зайняті, адже наближалися вихідні, продавчиня по телефону заспокоїла домочадців, мовляв: не варто перейматися, добереться сама. Тим більше, що ноша, сумка з продуктами, у неї була не важка.

30.12.2013, 10:40

Шикуючи на крадені гроші, фраєр із Дубриничів видав себе

Власник однієї з вулканізаційних станцій у смт.Перечин почав зауважувати, що з каси зникає при загадкових обставинах певна сума. Коли гроші пропали уперше, чоловік вирішив, що просто погано порахував. Але подібна ситуація повторилася вдруге, втретє. І з кожним разом сума збільшувалася. Не даючи ради самотужки розібратися з цією проблемою, потерпілий господар врешті-решт звернувся до співробітників Перечинського РВ УМВС.

30.12.2013, 10:23

Закарпатські прокурори викрили міліцейського "перевертня у погонах"

Днями Ужгородським міськрайонним судом за клопотання слідчого відділу прокуратури Закарпатської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно оперуповноваженого сектору карного розшуку Ужгородського РВ УМВС України у Закарпатській області старшого лейтенанта міліції М.

29.12.2013, 12:09

Відомо п’ятого нападника на Тетяну Чорновол

П’ятим підозрюваним у справі про побиття Тетяни Чорновол скоріш за все є Роман Залюбовський.

29.12.2013, 11:17

Хустські злодії збували крадене в сусідніх областях

Протягом року в Хусті сталися декілька крадіжок з магазинів, де продають мобільні телефони та аксесуари до них. Працівники міліції ретельно задокументували усі факти, однак відразу знайти якусь зачіпку, аби розкрити злочини, на жаль, не вдавалося. Сумнівів у тому, що крамниці "бомбанули" одні й ті ж зловмисники, у стражів порядку не виникало.

29.12.2013, 10:40

Кривава зустріч батька і сина

Раз у рік, як кажуть, і мотика стріляє. Отак несподівано "вистрілило" під час застілля в одній берегівських родин. 55-річний глава сімейства спиртним особливо не зловживає, хоча посидіти десь в компанії приятелів час від часу може собі дозволити. Нещодавно у неділю до нього завітав 32-річний син Роман, який мешкає окремо. З такої нагоди тато поклав на стіл найкращі виноградні напої.

29.12.2013, 10:20

На Ужгородщині до рук міліціянтів потрапив 18-річний злодій, одягнений у викрадених в односельчан речах

Таких, хто перебивається випадковими заробітками, здавши у пункти прийому металобрухт, скляну тару, макулатуру, нині вистачає. Частина з них просто не бажає шукати собі якусь роботу. Так і 18-річний житель села Сюрте Ужгородського району вештався із села до села, шукаючи непотріб, який можна було б здати та виручити за нього незначні гроші. Він не мав наміру працювати. Зрештою, і не міг влаштуватися на роботу, оскільки його біографія була "заплямована" поміткою про судимість. Свого часу юнак скоїв крадіжку, за яку довелося йому відповідати у кримінальному порядку.

29.12.2013, 10:00

Восьмирічний "форточник", пригощаючи викраденими ласощами друзів, потрапив до правоохоронців

Так досить часто буває: дорослі не особливо переймаються тим, де проводять свій вільний час їхні неповнолітні чада, а діти, отримуючи необмежену волю, починають коїти зовсім недитячі вчинки. Добре, якщо шило вчасно вилізе з мішка, і про неправедні діяння малоліток стає відомо ще до тих пір, поки вони не перетворилися на затятих зловмисників.

28.12.2013, 14:47

Затримано аферистів, які ошукали сотні закарпатців на швидких кредитах, загальною сумою 400 тисяч гривень

Вчора у м.Києві співробітниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області затримали киянина О., який підозрюється в організації масштабної афери зі швидкими кредитами та перебував у міждержавному розшуку.

27.12.2013, 20:05

Допилися до...крадіжки

Вечірньої пори дві жительки оного з сіл Перечинського району пішли до магазину за вином. Та замість того, аби дочекатися власника магазину і купити випивку, жіночки вчинили крадіжку.

27.12.2013, 11:16

У Хусті затримали іршавського серійного злоцюжку

Це вже другий випадок на Іршавщині з серійним крадієм. Не встигли селяни оговтатись від одного, як з’явився інший в цих же населених пунктах - селах Білки, Осій, Ільниця, а ще додався Великий Раковець…

27.12.2013, 10:57

Зупинили за куріння, а знайшли наркотики

В зупиненого на вулиці за куріння 18-річного ужгородця міліціонери виявили марихуану. За куріння у невстановленому місці молодик заплатить штраф, а за зберігання наркотичної речовини нестиме кримінальну відповідальність.

27.12.2013, 10:36

У Хусті міліція знайшла тільки 7 нелегальних ялинок

У ці передсвяткові дні хустські правоохоронці проводять спецоперацію під умовною назваю "Ялинка", метою якої є запобігання незаконному вирубуванню та збуту хвойних дерев, торгівлі у заборонених місцях ялинками.

27.12.2013, 09:47

У Хусті приторговують "лівою" піротехнікою

У ці передсвяткові дні хустські правоохоронці проводять спецоперацію під умовною назвою "Петарда", метою якої є запобігання незаконній торгівлі у заборонених місцях піротехнічними засобами.

27.12.2013, 09:44

18-річного мукачівця застукали "на гарячому"

Перші результати загальнодержавної операції "Ялинка" зафіксували мукачівські дільничні. Разом з мобільною групою від УМВС, представниками лісового господарства та екологами вони виявили порушення на "Центральному ринку" в Мукачеві.

27.12.2013, 09:42

Останні новини