У ДФС пообіцяли "переформатувати" керівний склад митного поста «Тиса»

У ДФС пообіцяли "переформатувати" керівний склад митного поста «Тиса»
За фактами, наведеними у повідомленні Служби безпеки України за 03.10.2016 року, що мали місце на митному посту «Тиса», керівником Закарпатської митниці прийнято рішення про відсторонення та проведення службової перевірки стосовно працівників митного поста щодо порушення ними своїх посадових обов’язків.

 

За словами Володимира Колеснікова, начальника Закарпатської митниці ДФС керівний склад митного поста «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, за грубі порушення Митного кодексу України буде переформатований.

– Порушники законодавства будуть відсторонені від своїх посад, на їх місці працюватимуть нові люди, які чітко усвідомлюють, що поставлені на службу для відстоювання виключно інтересів держави. Разом з тим я закликаю всіх працівників митниці добре подумати, – чи варто заради миттєвої вигоди залишити без роботи себе, своїх колег та стати фігурантом кримінального провадження, – наголошує Володимир Колесніков.

Також керівник митного органу Закарпаття звертає увагу ЗМІ на правильне та правдиве висвітлення інформації, зокрема, не поширювати непідтверджені повідомлення, фото та відеоматеріали, адже непрофесіоналізм деяких журналістів, які прагнуть сенсації, наносить удар на репутацію, честь та гідність як окремих державних службовців, так і служби загалом.

ДФС у Закарпатській області

 

 

03 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів