Корисно знати: які продукти не варто вживати після повторного нагрівання

Корисно знати: які продукти не варто вживати після повторного нагрівання
Багато хто підігріває одні й ті ж страви по кілька разів і не замислюється про наслідки. Однак, не всі продукти безпечні після повторного нагрівання.

 

Є деякі продукти, які через  особливу молекулярну структуру після повторного нагрівання перетворюються у справжню отруту.

Буряк

Вміст нітратів у буряках корисний для нашого організму, але ніколи не нагрівайте буряк два або більше разів, якщо ви хочете зберегти своє здоров'я.

Картопля

Крохмаль, що міститься в картоплі  корисний для здоров'я, але коли його розігрівають декілька разів - він втрачає свою поживну цінність, цілющі властивості і перетворюється на отруту, яка може нашкодити всьому організму.

Яйця

Вплив високих температур на яйця може бути дуже небезпечним. Вживання яєць після варіння - корисно, але дуже шкідливо, якщо ви розігрієте їх наступного дня.

Курка

Куряче м'ясо смачне, але ви повинні з'їсти його відразу ж після приготування. Розігріваючи курку - ви змінюєте структуру білка, що в свою чергу призводить до проблем з травленням. Курка містить більше білка, ніж червоне м'ясо, і його рекомендується вживати холодним.

Гриби

Розігріті гриби можуть негативно вплинути на ваш організм. Ліпоїди, фосфатиди і ефірні масла, які входять до складу грибів при повторній тепловій обробці роблять з них справжню отруту для серця і кишечника. Їжте гриби відразу ж після приготування. Але, якщо ви хочете з'їсти їх пізніше, то ніколи не розігрівайте. Це може привести до серйозних проблем з серцем і травною системою.

Джерело: newsyou.info

 

26 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів