Лекції, дегустації та майстер-класи: що обрати для себе на фестивалі «Sakura Wіne»

Час роботи фестивалю у п’ятницю, 21 квітня: з 14:00 до 22:00.
У суботу, 22 квітня: з 10:00 до 22:00, у неділю, 23 квітня, з 10 до 21:00.
Вхід на фестиваль буде платним – 30 гривень.
Програма лекцій, дегустацій та майстер-класів на 22-23 квітня:
22 квітня, 14:00-15:00
Олександр Бедя - голова ГО "ІРТС" - "Громадська організація "Ініціатива регіонального розвитку та транскордонного співробітництва з лекцією"Навчально-дослідна ділянка европейських сортів винограду "Троянда Карпат"
15:00-16:00
Добоній Інна - викладач Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій. Викладає спецдисципліни "Бродильне виробництво і виноробство" з лекцією "Використання пряно-ароматичної сировини, Закарпаття і технології вермутів"
16:00-17:00
Роман Чегіль - ТМ "Чизай" з лекцією "Подорож з ароматом вина" (Лекція про завод, про туристичні продукти ТМ "Чизай", про гарне вино)
17:00-18:00
Презентація книги та дитячий майстер-клас (Презентація книги "Маленька собачка придбає господаря" + дитячий майстер-клас)
18:00- 21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
23 квітня, 11:00-14:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
14:00-15:00
Юрій Коваленко, магазин "Українська Риба" з двома лекціями «Водні багатства Закарпаття» та «Краса української аквакультури» ( Дізнаємося, які п'ять видів форелі вирощують на Закарпатті, як вибирати червону ікру, де купити та яка реальна вартість закарпатської форелі? Приготуємо разом форель, підуст, марену. Дізнаємося все про морепродукти: устриці, мідії, раки; чорноморська рибу (калкан, катран, скат, барабуля, сарган, кефаль), дунайський оселедець, особливості та поживну цінність, а азовську річкову рибуа
15:00-16:00
Лекція та дегустація від «Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецького»
16:00:-17:00
Возняк Аліція - маркетолог ТМ "Карпати Насолоджуйся" з лекцією та дегустацією м’ясних виробів "Сучасні тенденції в галузі харчових продуктів"
17:00-18:00
Ольга Тоічкіна, "Cotnar" з лекцією та дегустацією закарпатського вина "Історія виноробства на Закарпатті"
18:00-21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство.
Прес-служба Ужгородської міськради
До теми
- Пейзаж в об’єктиві тепловізора від військового Владислава Товтина можна придбати на благодійному аукціоні
- В Ужгородському скансені створять 3D моделі народного вбрання з різних регіонів Закарпаття
- Ужгородська школа мистецтв завершила 70-й, ювілейний, навчальний рік
- Ветеранський простір «Вдома»: підтримка для тих, хто пройшов війну
- Смак літа в кожній ложці: в Ужгороді створили полуничне меню
- «Файна вишиванка»: в Ужгороді оригінально вітали з Днем вишиванки
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у квітні 1925-го?
- 178 немовлят народилося у квітні у Клінічному перинатальному центрі в Ужгороді
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Де знайти гліцинії в Ужгороді?
- В Ужгородському замку відбудеться бал, збиратимуть гроші для важкохворого Олежика Ригана
- На виставці іконопису говорили про створення музею ікон Закарпаття
- Закарпатські патрульні нагадують пішоходам про їхні права та обов'язки
- Яких груп крові бракує в лікарнях Закарпаття цього тижня
- ТОП-10 закарпатських квітучих маршрутів, які викликають захоплення у туристів
- Сакурове диво Ужгорода: як прищеплюють дерева і чому іноді на одному — два цвіти
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Богдан Андріїв: "Нехай у кожному серці Великдень запалить промінь любові, надії та єдності"
- Розклад Великодніх богослужінь та освячення пасок у храмах Ужгорода
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
До цієї новини немає коментарів