Лекції, дегустації та майстер-класи: що обрати для себе на фестивалі «Sakura Wіne»

Час роботи фестивалю у п’ятницю, 21 квітня: з 14:00 до 22:00.
У суботу, 22 квітня: з 10:00 до 22:00, у неділю, 23 квітня, з 10 до 21:00.
Вхід на фестиваль буде платним – 30 гривень.
Програма лекцій, дегустацій та майстер-класів на 22-23 квітня:
22 квітня, 14:00-15:00
Олександр Бедя - голова ГО "ІРТС" - "Громадська організація "Ініціатива регіонального розвитку та транскордонного співробітництва з лекцією"Навчально-дослідна ділянка европейських сортів винограду "Троянда Карпат"
15:00-16:00
Добоній Інна - викладач Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій. Викладає спецдисципліни "Бродильне виробництво і виноробство" з лекцією "Використання пряно-ароматичної сировини, Закарпаття і технології вермутів"
16:00-17:00
Роман Чегіль - ТМ "Чизай" з лекцією "Подорож з ароматом вина" (Лекція про завод, про туристичні продукти ТМ "Чизай", про гарне вино)
17:00-18:00
Презентація книги та дитячий майстер-клас (Презентація книги "Маленька собачка придбає господаря" + дитячий майстер-клас)
18:00- 21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
23 квітня, 11:00-14:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
14:00-15:00
Юрій Коваленко, магазин "Українська Риба" з двома лекціями «Водні багатства Закарпаття» та «Краса української аквакультури» ( Дізнаємося, які п'ять видів форелі вирощують на Закарпатті, як вибирати червону ікру, де купити та яка реальна вартість закарпатської форелі? Приготуємо разом форель, підуст, марену. Дізнаємося все про морепродукти: устриці, мідії, раки; чорноморська рибу (калкан, катран, скат, барабуля, сарган, кефаль), дунайський оселедець, особливості та поживну цінність, а азовську річкову рибуа
15:00-16:00
Лекція та дегустація від «Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецького»
16:00:-17:00
Возняк Аліція - маркетолог ТМ "Карпати Насолоджуйся" з лекцією та дегустацією м’ясних виробів "Сучасні тенденції в галузі харчових продуктів"
17:00-18:00
Ольга Тоічкіна, "Cotnar" з лекцією та дегустацією закарпатського вина "Історія виноробства на Закарпатті"
18:00-21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство.
Прес-служба Ужгородської міськради
До теми
- Найкращі школи Закарпаття за результатами НМТ. Рейтинг 2025
- Раз на рік – для всіх: в Ужгороді відбувся щорічний День відкритих дверей у резиденції єпископів
- Ужгород відзначає 1132 річницю з часу першої писемної згадки: цікаві факти про місто
- В Ужгороді ветерани, родини військових та переселенці можуть отримати безоплатні юридичні консультації
- У серпні в Ужгороді народилося 222 немовлят - 103 дівчинки та 119 хлопчиків
- З історії ужгородської школи ім. Масарика: в Ужгороді видрукувані унікальні видання
- Ужгород долучився до всеукраїнської акції «Дзеркало Незалежності»
- Найбільш інстаграмні місця в Ужгороді
- "Потрібна послуга для людей, які мають проблеми з опорно-руховим апаратом": соціальне таксі працює в Ужгороді
- Закарпатська обласна станція переливання крові повідомляє про потребу в донорах крові усіх груп
- 48 перших класів: в Ужгороді триває підготовка до початку навчання
- Кількість першокласників в Ужгороді зменшилася
- Central Park від SENSAR Development: новий погляд на життя у великому місті
- Ветеранські організації про закон №12414: «Без довіри немає тилу»
- INCLUSIVE-ED4ALL: освіта для всіх і кожного у сільських громадах України та Румунії
- У Закарпатській обласній станції переливання нестача крові
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у червні 1925-го? (ФОТО)
- 108 хлопчиків та 80 дівчаток, серед яких 4 двійні, народилися в червні в Ужгороді
- Відновити Землю після різних екологічних катастроф – мета гри, яку розробили студенти УжНУ
- Майже 200 тисяч експонатів у понад 40 експозиційних залах у фондах обласного краєзнавчого музею
До цієї новини немає коментарів