Туристи звідусіль з’їжджаються до знаменитого села в Карпатах
Щоб не тільки скупитися виробами з лози, а й поспостерігати за приготуванням гастрономічних "родзинок" Закарпаття.
Таких як борган, грунь, марадаш та вурда. Все це назви споконвічних закарпатських смаколиків, простіше кажучи, сирів, які виготовляються в хустському селі Іза.
Аби на власні очі побачити процес приготування та визріванння продукту, сюди з’їжджаються сотні туристів, а ті, хто в якості ізянського сиру вже впевнився, просто куштують гастрономічні новинки...
Джерело: Перший Кабельний
До теми
- Гуцульські сирні плаї: у Ясіня презентували новий туристичний маршрут
- Хуст: пам’ятка архітектури та культури – єврейська синагога
- Втрачені церкви повернуться на культурну мапу Закарпаття
- Ужгородцям - про можливості для міста у співпраці з всеукраїнським проєктом «VIRTUALUKRAINE TRAVEL»
- Закарпаття, якого ви не бачили. Презентували туристичні авдіогіди Ужанською долиною
- У туристичній Колочаві на Закарпатті починають централізовано вивозити сміття
- На факультеті туризму та МК УжНУ презентують студентський туристичний клуб «Едельвейс»
- 4 грн за кг пластику: Як карантин підняв ціну на вторсировину на Закарпатті (ВІДЕО)
- Падіння, знов падіння і злети: Яким видався туристичний сезон 2020 для Закарпаття? (ПІДСУМКИ РОКУ)
- Туристичний маршрут Закарпаттям створять за результатами дослідження науковців УжНУ
- Земля, наближена до неба: який і де найсмачніший сир на Закарпатті (ВІДЕО)
- У Рахові відкрили єдиний у світі музей гуцульської бриндзі
- У Хусті нестандартно розвивають внутрішній туризм (ФОТО, ВІДЕО)
- #Купуйумалих: Як працює в умовах карантину «Селиська сироварня»
- Чому потрібно відвідати Закарпатський фестиваль пряників?
- Відео дня: легендарний Хустський замок, який відновлюють, показали з висоти
- Традиції, незмінні протягом століть: вівчарство має шанс стати однією з головних агротуристичних родзинок Закарпаття
- Хуст - місто капелюхів: чому потрібно відвідати фетрову фабрику
- Стихійні місця продажу на Закарпатті - небезпека для туристів
- Перечинська мануфактура: як працює закарпатська сироварня і в чому її секрет? (ФОТОРЕПОРТАЖ Ч.2)
До цієї новини немає коментарів