День Державного Прапора України святкують в Ужгороді

День Державного Прапора України святкують в Ужгороді
Сьогодні, 23 серпня, всі українці в Україні та за її межами відзначають День Державного Прапора.

 

У рамках святкування Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області та Станіслав Балуєв – в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС також взяли участь в урочистостях, які розпочалася з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку в Ужгороді та виконання «Молитви за Україну» заслуженим академічним Закарпатський народним хором.

Урочиста хода учасників святкування зі 100-метровим жовто-блакитним стягом вирушила із площі Народної до пам’ятника президенту Карпатської України – Августину Волошину. Очолював ходу ансамбль барабанщиць поліції Донецької області, який приїхав до обласного центру Закарпаття в рамках акції «Схід і Захід разом».

Після того як очільники Головного управління ДФС у Закарпатській області та Закарпатської митниці ДФС разом керівниками області, представниками підприємств, установ, навчальних закладів, силових та правоохоронних структур поклали квіти до пам’ятника Августину Волошину, прозвучав Гімн України, а відтак всі разом, тією ж урочистою ходою, під звуки барабанів, рушили на площу Театральну де 100-метровий прапор через пішохідний міст символічно з’єднав два береги річки Уж на знак єдності України та українського народу.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

 

23 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів