На Рахівщині після буревію люди за свій кошт відновлюють дахи та шукають підтримки у місцевої влади

На Рахівщині після буревію люди за свій кошт відновлюють дахи та шукають підтримки у місцевої влади
Негода вирувала у неділю ввечері і нанесла чималих збитків жителям селища. Загалом із понад 900 дворогосподарств постраждали від буревію 120. На щастя ніхто з людей не постраждав. Адже уламки даху та стропил летіли з шаленою швидкістю на понад 50 метрів.

 

Навкруги багатоповерхівки розкидані рештки конструкції покрівлі на всіх подвір’ях сусідніх дворогосподарств. Люди за свій кошт встановлювали дах, але, кажуть, очевидно- неякісно. Наразі самотужки подолати насідки негоди не в змозі. Шукають підтримки у місцевої влади. Виявляється, у всьому селищі -жодного застрахованого немає.

Люди кажуть, не мають грошей сплачувати страхові внески. Наразі у селищі своїми силами відновили електропостачання на 11 вулицях, залишилися ще 3. Тим часом вже направили звернення до депутатів районної ради, аби допомогли фінансово. Поки чиновники займатимуться паперовою роботою - пройде багато часу, а людям затікає у домівки вже, адже осінь за календарем. А у гірській місцевості і до морозів недалеко. Варто сподіватися, тамтешніх не залишать сам на сам із лихом.

М-студіо

 

22 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів