З новим тарифом ТОВ «Закарпатгаз Збут» клієнти в грудні зменшили витрати на 7,8 млн гривень

З новим тарифом ТОВ «Закарпатгаз Збут» клієнти в грудні зменшили витрати на 7,8 млн гривень

 

Побутові клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», відчувають переваги тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», зменшуючи витрати на блакитне паливо у холодні місяці.

Понад 6000 підписників цієї тарифної пропозиції, заплатять за спожитий у грудні газ на 7,8 млн гривень менше, порівняно з розрахунком за фактичне споживання. «З тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» клієнти сплачують однакові суми щомісяця, незалежно від обсягів споживання газу. Тариф  дозволяє рівномірно розподілити впродовж року фінансове навантаження на сімейний бюджет і вберегтися від значних сум у платіжках під час холодних місяців. У грудні 2021 року в середньому на одну родину зменшення витрат за спожитий газ склало 1272 гривні», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець. За її словами, на тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» перебувають 6235 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут».

Довідка: Підключитися до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» споживачі могли з 1 травня до 30 вересня 2021 року. Ціна в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» зафіксована до 30 квітня 2022 року і становить 7,99 гривень за кубометр газу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів