Діти правоохоронців Закарпаття на власні очі побачили, як виготовляються деталі конструктора LEGO

Діти правоохоронців Закарпаття на власні очі побачили, як виготовляються деталі конструктора LEGO
За сприяння Генерального консульства Угорщини в Ужгороді діти правоохоронців Закарпаття поїхали до угорської Ньїредьгази, де відвідали завод із виготовлення одного з найвідоміших конструкторів у світі – LEGO.

 

З ініціативи керівника відділу міжнародних зв’язків ГУНП в Закарпатській області Тетяни Улигани 18 дітей працівників закарпатської поліції відвідали угорське містечко Ньїредьгаза. Їх супроводжували начальник сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності закарпатської поліції Андрій Курта та начальник сектору соціально-гуманітарної роботи управління кадрового забезпечення Ольга Дідик. У рамках закордонного візиту, який відбувся за підтримки Генерального консульства Угорщини в Ужгороді, діти поліцейських відвідали один із найпопулярніших об‘єктів в медьє Саболч-Сатмар-Берег. Йдеться про фабрику LEGO. Промислова база однієї з найпопулярніших виробників іграшок подарувала закарпатським дітям можливість на власні очі побачити технологію виробництва їх улюбленого конструктора. Розпочали екскурсію з проведення інструктажу та роз’яснили присутнім правила безпеки на фабриці. Крім найрізноманітніших скульптур, виготовлених з детальок LEGO, дітям показали цех з машинами для лиття елементів конструктору. Екскурсовод розповів та показав, що кожен із механізмів виготовляє свою деталь. Потім присутнім продемонстрували, як тестуються іграшки, та спосіб їх упаковки.

Гостям із Закарпаття екскурсія дуже сподобалася, діти отримали безліч ідей для втілення за допомогою конструкторів.

Нагадаємо, що у липні минулого року десятеро дітей із сімей працівників поліції Закарпаття протягом тижня відпочивали в Угорщині. Для них розробили спеціальну пізнавальну програму від правоохоронців. Юнакам та дівчатам показали роботу кінологів, спецпризначенців, пожежників та медиків, які вчили надавати першу медичну допомогу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів