Закарпатський дев’ятикласник нагороджений дипломом "Intel Еко Україна"

Закарпатський дев’ятикласник нагороджений дипломом "Intel Еко Україна"
Intel Еко Україна – Всеукраїнський конкурс наукової творчості учнів, національний етап міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), що проводиться з метою формування та популяризації наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу й науки, а також випробовування українського інноваційного потенціалу на міжнародній арені.

 

У цьому конкурсі вже не вперше беруть участь учні Лужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Рахівської районної ради Закарпатської області під керівництвом учителя-методиста, лауреата ІІ туру Всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2017” у номінації „Біологія” Головчук Олесі Іванівни.

Цього року в м. Києві Рахівщину та Закарпаття на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу „Intel Еко-Україна 2018” національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2018 (International Science and Engineering Fair), що проходив на базі національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, представив Куриляк Василь, учень 9 класу Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., та посів ІV призове місце в категорії „Навколишнє середовище”. Він презентував проект „Відтворення форелі струмкової (Salmo trutta m. fario L.) на території Карпатського біосферного заповідника”, за який нагороджений дипломом, а його науковий керівник – подякою директора конкурсу й НЕНЦ В.В. Вербицького.

Вітаємо переможця та його наставника, бажаємо нових творчих та наукових здобутків!

Т. Федосенко, відділ освіти, молоді та спорту Рахівської РДА

 

16 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів