Ужгородська команда учнів спеціалізованої школи виборола перемогу у змаганні з легкої атлетики в Івано-Франківську

Ужгородська команда учнів спеціалізованої школи виборола перемогу у змаганні з легкої атлетики в Івано-Франківську
Ужгородська команда, яку представляли учні п’ятих класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням англійської мови, взяла участь у І етапі Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ» в Івано-Франківську. У спортивному залі комунального підприємства «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» змагалися 6 команд, учні п'ятих класів, з Ужгорода, Хмельницького, Луцька, Тернополя та дві команди з Івано-Франківська.

 

На урочистому відкритті учасників змагань привітали: секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук; чемпіонка світу серед молоді з бігу на 1500 метрів, учасниця XXVIII літніх олімпійських ігор в Афінах, майстер спорту України міжнародного класу Неля Непорадна; президент територіальної федерації легкої атлетики (ТФЛА), директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради Віталій Матешко.

Команди у складі 4 хлопців та 4 дівчат демонстрували свої здібності у наступних естафетних випробуваннях: оббігання стійок, багатоскоки з місця, біг «драбинка», метання спису, біг з елементами бар'єрів, стрибки «хрестик», а також комплексна естафета «формула-1».

За підсумками випробувань перемогу здобула ужгородська команда у складі: Порохненко Володимир, Пластун Дар’я, Стегура Лев, Філіпович Аделія, Ребрей Віктор, Головнич Каміла, Сергієнко Єлізавета, Василина Антон, Хромчак Домініка. Готував команду вчитель фізичного виховання Тодоров Олександр Васильович. Срібні нагороди дісталися команді з Луцька, а господарі здобули бронзові нагороди. Діти отримали медалі, грамоти, значки, вимпели, футболки з логотипом змагань та командний кубок.

Організатори І етапу західноукраїнської ліги: ТФЛА Івано-Франківська, департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківський міський центр «Спорт для всіх» за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Окрім змагальної частини, господарі забезпечили активне дозвілля для дітей, котрі мали змогу відвідати міську ратушу та побачити Івано-Франківськ з висоти пташиного польоту, також відвідали караоке-дискотеку у приміщенні постійного партнера Івано-Франківської ТФЛА – театру-кіно «Люм’єр».

Командний змагальний досвід діти отримують, беручи участь безпосередньо під час самих випробувань, вправно використовуючи обладнання “Дитяча легка атлетика”.

Уже 27 березня команди змагатимуться в Ужгороді та боротимуться за нагороди ІІ етапу Західноукраїнської ліги.

А заключний, ІІІ етап, відбудеться 12 квітня в Тернополі.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

20 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів