Про прийняті від агролісів землі радилися у Мукачівському держлісгоспі

Про прийняті від агролісів землі радилися у Мукачівському держлісгоспі
У Мукачівському держлісгоспі відбулась лісовпорядна нарада з розгляду змін до проекту організації розвитку лісового господарства ДП «Перечинське ЛГ» (2011), після проведення базового лісовпорядкування на прийнятих землях, виконаних Українською лісовпорядною експедицією в 2016-2017 роках.

 

На нараді присутні: перший заступник начальника-головний лісничий Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Коцур, начальник відділу лісового та мисливського господарства Ігор Орос та головні спеціалісти, начальник та головні спеціалісти відділу охорони та захисту лісу, Начальник Української лісовпорядної експедиції ВО «Укрдержліспроект» Анатолій Колб, головний інженер Василь Вишневський, начальник лісовпорядної партії Київської експедиції ВО «Укрдержліспроект» В. Гриб директорів, головних лісничих та інженерів лісового господарства державних підприємств управління.

З порядком та особливостями проведення робіт познайомив присутніх головний інженер «Укрдержліспроект» Василь Вишневський.

Заслухавши доповіді і виступи присутніх учасників наради, друга лісовпорядна нарада вирішила пропонувати до погодження і затвердження зміни до проекту організації і розвитку лісового господарства ДП «Перечинське ЛГ». Загальна площа після змін - базового лісовпорядкування станом на 1 січня 2011 року становить 31465,3 га, а станом на 1 січня 2017 року - 37920,3 га. Різниця площі пояснюється тим, що Перечинський держлісгосп прийняв у свій склад 6455,0 га, згідно з розпорядженням Закарпатської ОДА від ліквідованого державного підприємства «Закарпатське обласне управління лісогосподарських агропромислових підприємств», філії «Перечинське лісове агропромислове господарство»

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

22 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів