На території «Перечинське лісове господарство» цьогоріч стартує весняна лісокультурна кампанія

На території «Перечинське лісове господарство» цьогоріч стартує весняна лісокультурна кампанія
Під час даної кампанії лісівники підприємства запланували провести лісовідновлення на площі 80,1 га, з них 5,0 га посадки лісових культур та 75,1 га сприяння природньому поновленню, що в букових деревостанах є запорукою успішного відновлення лісових масивів.

 

Під час даної кампанії лісівники підприємства запланували провести лісовідновлення на площі 80,1 га, з них 5,0 га посадки лісових культур та 75,1 га сприяння природньому поновленню, що в букових деревостанах є запорукою успішного відновлення лісових масивів. Також, для вирощування стійкого садивного матеріалу буде проводитись закладання шкілок площею 0,4 га.

При весняній посадці лісу будуть висаджені такі породи як бук лісовий, дуб звичайний, дуб скельний, клен-явір, ясен та інтродукована швидкоросла порода – модрина європейська, котра в наших умовах чудово акліматизувалася та дає хороші показники приросту деревини.

Вже зараз на території лісового фонду підприємства проходить доочищення лісосік та підготовка грунту під посадку лісових культур.

Закарпатське ОУЛМГ

 

29 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів