Відкриття вело-сезону МТБ України в Ужгороді зібрало рекордні 194 учасники з 15 областей

Відкриття вело-сезону МТБ України в Ужгороді зібрало рекордні 194 учасники з 15 областей
Відповідно до всеукраїнського календарного плану з велоспорту-маунтинбайк минулими вихідними з 30 березня по 1 квітня в м.Ужгород в Шахтинському лісі, на одній з кращих крос-кантрійних велотрас країни, відбулись змагання Зимового чемпіонату України. Цього року погода “зробила” ці змагання “мокрими”, і разом з тим видовищними та захопливими.

 

Наша команда, що була представлена спортсменами-чемпіонами та новачками показала, що має потенціал та перспективу.

В “індивідуальній гоці на час” серед чоловіків перемогу святкував чемпіон України ужгородець Володимир Козловський з часом 9.21,74 на дистанції 3,5 км. Другим з відривом у майже 18 секунд фінішував Дмитро Титаренко (Віницька область), третім став представник Харківщини - Олександр Коняєв.

Серед юнаків ще один ужгородець Іван Тодер фінішував - п’ятим.

Приємним відкриттям були хлопці в категорії молодші юнаки (які вперше виступали на ЧУ) Олег Маркулинець з Мукачева та Іван Цанько зі Сваляви, які відповідно зайняли перше та шосте місця.

В суботу в “парній гонці”, що проводилась вперше команда зі Сваляви в складі Івана Цанька та Віктора Дребітко в категорії молодші юнаки з відривом лише в 1,5 секунди зайняли друге місце.

А в неділю під проливним дощем знову першим та другим серед молодших юнаків були Олег Маркулинець (Мукачево) та Іван Цанько (Свалява). В. Козловський в цих змаганнях продемонстрував неабияку жагу до перемоги: після першого кола на велосипеді “вилетів“ перемикач і він йшов 14- й у гонці, трохи “підремонтувавши” (в техзоні) завдяки насторою та сили фішував - третім.

Відбудуться змагання ще в трьох дисциплінах з 4 по 6 квітня.

 

03 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів