Підозрюваний у 41-крадіжці закарпатець перебуватиме під вартою і далі

Підозрюваний у 41-крадіжці закарпатець перебуватиме під вартою і далі
Так вирішив Мукачівський міськрайонний суд.

 

Поліція міста над Латорицею завершила досудове розслідування стосовно 36-річного мукачівця за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена повторно. Чоловік вже відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території Мукачева.

Як розповідає слідчий, підозрюваний  спеціалізувався виключно на крадіжках телефонного кабелю. Цікавила мукачівця тільки мідь. Чоловік  пробирався на дах будинків, відрізав телефонний кабель, який в подальшому обпалював та продавав.

Діяв фігурант справи  переважно вночі, кабель викрадав з горищ багатоповерхівок, підвалів та каналізаційних шахт. Окрім крадіжок кабелів, чоловік підозрюється ще  у кількох крадіжках продуктів з місцевих магазинів.

Слідством доведено його причетність до 41 крадіжки. Сума завданих ним збитків потерпілим – близько 250 тисяч гривень. Частину речових доказів вилучили.

Справу з обвинувальним актом слідчі мукачівської поліції скерували до суду. Мукачівський міськрайонний суд продовжив мукачівцеві термін тримання під вартою.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів